Pantone
Volledig scherm
© Pantone

Dit wordt de kleur die iedereen draagt in 2017

PantoneNadat Pantone een combinatie van het roze 'Rose Quartz' en het lichtblauwe 'Serenity' uitriep tot kleur van 2016, kleurde de hele wereld plots blauwroze. Ook dit jaar kiest het merk een nieuwe trendkleur, maar die is eerlijk gezegd niet helemaal wat we in gedachten hadden.

 1. Actrice Lena Dunham lanceert plus-size kledinglijn: “Mensen noemen me 'moedig’ omdat ik mijn lichaam toon. Krijgt een slanke vrouw ooit zo'n commentaar?”

  Actrice Lena Dunham lanceert plus-size kleding­lijn: “Mensen noemen me 'moedig’ omdat ik mijn lichaam toon. Krijgt een slanke vrouw ooit zo'n commentaar?”

  ‘Girls’-actrice Lena Dunham (34) heeft een kledinglijn ontworpen voor volslanke vrouwen. Dat deed ze in samenwerking met 11 Honoré, een detailhandelaar die high-fashion ontwerpers er toe aanzet om meer inclusieve maten op de markt te brengen. Tijdens de aankondiging vertelde ze ook over haar bedenkingen bij de bodypositivity-beweging.
 2. Douchescènes en dineren zonder slipje: nieuwe 'Fifty Shades'-trailer belooft meer pikante scènes
  Play
  Video

  Douchescè­nes en dineren zonder slipje: nieuwe 'Fifty Sha­des'-trai­ler belooft meer pikante scènes

  Op 14 februari 2017 kan je Valentijn vieren in de bioscoop, waar dan Fifty Shades Darker in première gaat, de opvolger van Fifty Shades of Grey. Waar over de eerste film rond Christian en Anastasia wel eens werd gezegd dat die nogal braaf was, belooft de nieuwste trailer van Universal alvast het tegendeel. Van stomende douchescènes tot dineren zonder slipje: een voorsmaakje.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen