Prinses Diana.
Volledig scherm
Prinses Diana. © afp

Dit waren de favoriete beautyproducten van prinses Diana (en je kan ze nog steeds kopen)

Bijna een kwarteeuw na haar dood is prinses Diana nog steeds een stijlicoon. Haar kapsel wordt gretig gekopieerd, net als haar naturelle make-uplook. Visagist Mary Greenwell - die ook goed bevriend was met Lady Di - verklapt wat haar schoonheidsrituelen waren. En nog leuker: welke favoriete producten je nu nog kunt kopen. 

 1. Royalty-experts en 2 superfans over waarom prinses Diana ook nu nog tot de verbeelding spreekt. “Mijn trouwkleed leek bewust op dat van haar”
  PREMIUM

  Royalty-ex­perts en 2 superfans over waarom prinses Diana ook nu nog tot de verbeel­ding spreekt. “Mijn trouwkleed leek bewust op dat van haar”

  “Het recept om eeuwig en onvergetelijk te blijven, is jong sterven.” Toen prinses Diana overleed, volgde ongekende, massale rouw. Maar ook bijna een kwarteeuw later verovert Lady Di nog steeds vele harten. De princess of the people is ontzettend populair bij jong en oud. Twee royalty-experts leggen uit waarom Diana zo iconisch blijft, superfans Vera (50) en Ilona (32) vertellen over hun fascinatie voor de prinses. “Ik neem nog steeds een foto van Lady Di mee naar het kapsalon.”
 2. Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelingshandtas van prinses Diana

  Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelings­hand­tas van prinses Diana

  Zo'n 24 jaar na de dood van de prinses van Wales krijgt de ‘Diana bag’ een update. Het is niet de eerste keer dat creatief directeur Alessandro Michele van Italiaans modehuis Gucci de lievelingshandtas van een icoon heruitvindt. Eerder was ook al de ‘Jackie bag’ (vernoemd naar Jackie Kennedy) aan de beurt. Maar nu is het dus aan dit internationaal geliefde model met de kenmerkende handvaten gemaakt van bamboe.
 1. Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designerhandtassen mooi in vorm te houden

  Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designer­hand­tas­sen mooi in vorm te houden

  Veel vrouwen hebben een extensieve handtassencollectie, maar je kan er natuurlijk slechts eentje per keer gebruiken. Lege handtassen die in je kast slingeren hebben de neiging hun vorm te verliezen. Charmaine was dat beu. Daarom lanceert ze met ‘by Charmy’ speciale kussens om je (designer)handtassen mooi in vorm te houden. “Vroeger propte ik mijn dure handtassen vol met stof en krantenpapier, dus ging ik op zoek naar een beter alternatief.”