thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Dit doet Botox met je lichaam

Op een dag sta je op en daar zijn ze dan. De kleine gevreesde kreukjes in je gezicht, rimpels. De ene persoon kan er beter mee om als de andere. Eens de plooitjes in de huid er zijn, gaan ze niet meer weg. Botox is voor sommigen dan de perfecte oplossing. Maar wat doet zo'n spuitje nu eigenlijk?

  1. Onderneemster Mats combineert minimalisme met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwaliteitsitems die ik met elkaar kan combineren”

    Onderneem­ster Mats combineert minimalis­me met business chic en elegantie. “Ik koop enkel kwali­teitsi­tems die ik met elkaar kan combineren”

    Mats Meyer kan geen seconde stilzitten en gaat voluit voor haar carrière. Tijd verliezen voor haar kleerkast, daar doet ze niet aan mee, maar tegelijk wil ze niet inboeten aan elegantie. Hoe de onderneemster dat doet? Ze vertelt het aan de hand van haar signature look. “Ik wil hetzelfde kunnen dragen voor een vergadering als voor een date. Ik heb geen tijd om me om te kleden, hé.”
  2. Barbieworld: waarom iedereen plots aan de plastische chirurgie gaat

    Barbie­world: waarom iedereen plots aan de plastische chirurgie gaat

    "Ik ga m'n lippen laten doen en iets van botox," zo kirde vlogger Masha Feokistova onlangs enthousiast op haar YouTubekanaal. Daarmee treedt ze in de voetsporen van tal van collega-vloggers als Monica Geuze en Esmee Trouw. Een spuitje hier want "het ziet er zo naturel uit", een lipfiller of een ooglidcorrectie daar. En stuk voor stuk filmen de dames het hele gebeuren alsof het even normaal is als een tripje naar de dichtstbijzijnde winkelstraat. Welkom bij plastische chirurgie 2.0.