Make-up van Dior.
Volledig scherm
Make-up van Dior. © Twitter/Dior

Dior strikt Belgische topvisagist Peter Philips

De wereldgeroemde visagist Peter Philips, die voordien voor Chanel heeft gewerkt, wordt naast hoofdontwerper Raf Simons de tweede Belg die voor het modehuis mag werken. Philips neemt de functie van creatief directeur van de make-upafdeling op zich. Dat meldde Dior gisteren op Twitter.

  1. Een crème voor droge of vette huid? Dat is passé. Beautyroutines op maat zitten in de lift. “Niemand heeft dag in dag uit dezelfde producten nodig”

    Een crème voor droge of vette huid? Dat is passé. Beautyrou­ti­nes op maat zitten in de lift. “Niemand heeft dag in dag uit dezelfde producten nodig”

    Vergeet alles wat je dacht te weten over skincare. Niet je huidtype bepaalt wat je op je snoet smeert, wél wat je zelf graag in de spiegel wil zien. De routine op maat – waarbij je zelf mixt en matcht – wint aan populariteit. Maar hoe begin je eraan? Beautyredactrice Sophie legt het concept uit, maakt ons wegwijs in enkele van de populairste actieve ingrediënten en legt uit waarvoor je ze best gebruikt, van roodheid aanpakken tot huidveroudering tegengaan.