Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Dior lanceert koffercollectie

In juni gunde Dior ons tijdens de Men’s Summer 2020 show al een blik op hun nieuwe koffers. Nu wordt eindelijk bekendgemaakt wanneer de volledige capsulecollectie in samenwerking met RIMOWA te koop zal zijn. 

0 reacties

 1. H&M’s nieuwste samenwerking met ontwerper Simone Rocha schreeuwt Regency-core

  H&M’s nieuwste samenwer­king met ontwerper Simone Rocha schreeuwt Regency-co­re

  Winkelketen H&M heeft een goede reputatie wat designer collabs betreft. De uitverkorenen zijn steevast ontwerpers om u tegen te zeggen, met collecties die razendsnel uitverkopen. Ook de nieuwste samenwerking, met niemand minder dan de Ierse Simone Rocha, stelt niet teleur. En als we kijken naar de beelden van enkele stuks die werden vrijgegeven, kunnen we niet anders dan denken aan Regency-core, de kledingstijl die momenteel ontzettend populair is door de Netflix-serie Bridgerton.
 2. Beautygadgets voor huid en haar worden almaar hoogtechnologischer. Redactrice Sophie test of dat loont: “Wonderen moet je niet verwachten”

  Beautygad­gets voor huid en haar worden almaar hoogtechno­lo­gi­scher. Redactrice Sophie test of dat loont: “Wonderen moet je niet verwachten”

  Vorige maand vond het jaarlijkse Consumer Electronics Show plaats, de Oscars van technologie. Opvallendste aanwezige? De cosmeticasector. Beautygadgets zitten meer dan ooit in de hoogtechnologische lift. “Ze beantwoorden aan de vraag naar snel resultaat,” vertelt Ana Guerra van beautytechbedrijf Foreo. Mooie praatjes of echt de moeite? Beautyredactrice Sophie test 3 technologische snufjes voor huid en haar.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen