Instagram @diorbeauty
Volledig scherm
© Instagram @diorbeauty

Dior brengt iconische lippenbalsem uit in 18 kleuren en 3 nieuwe texturen

De Rouge-lijn van Dior bevat tal van cultproducten en kan zonder overdrijven legendarisch genoemd worden. De lippenbalsem uit die lijn is één van de meest geliefde producten omdat hij een ware verwennerij is voor je lippen. Tot op heden was ie alleen verkrijgbaar in een doorzichtig tintje, maar vanaf binnenkort zal je het soignerende product ook kunnen aanschaffen in 18 verschillende kleuren en 3 verschillende texturen, namelijk satijn, mat en velvet.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Overnachten in het iconische appartement van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

  Overnach­ten in het iconische apparte­ment van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

  Het is moeilijk om niét weg te dromen bij ‘Sex and the City’. En als er één plek in New York is die we vaak te zien kregen in de serie, is het wel de gezellige woonplaats van Carrie aan de Upper East Side. Om het vervolg op ‘Sex and the City’, dat binnenkort uitkomt, te vieren, heeft Airbnb dat exacte appartement gereconstrueerd. Als je geluk hebt, zal je het uitzonderlijk kunnen huren voor twee nachten in november.