Instagram @diorbeauty
Volledig scherm
© Instagram @diorbeauty

Dior brengt iconische lippenbalsem uit in 18 kleuren en 3 nieuwe texturen

De Rouge-lijn van Dior bevat tal van cultproducten en kan zonder overdrijven legendarisch genoemd worden. De lippenbalsem uit die lijn is één van de meest geliefde producten omdat hij een ware verwennerij is voor je lippen. Tot op heden was ie alleen verkrijgbaar in een doorzichtig tintje, maar vanaf binnenkort zal je het soignerende product ook kunnen aanschaffen in 18 verschillende kleuren en 3 verschillende texturen, namelijk satijn, mat en velvet.

  1. ‘Gucci Gang, Gucci Gang’? Het merk dat vermeld wordt in 22.705 verschillende liedjes viert haar 100-jarig bestaan

    ‘Gucci Gang, Gucci Gang’? Het merk dat vermeld wordt in 22.705 verschil­len­de liedjes viert haar 100-jarig bestaan

    Muziek en mode - het zijn twee domeinen die hand in hand gaan. Maar als er één merk is waarbij dat écht van toepassing is, is het wel Gucci. Het luxehuis is synoniem met cool - en dat heeft het onbetwistbaar te danken aan de popcultuur en met name rappers - maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn. Ter ere van de honderdste verjaardag komt creative director Alessandro Michele met een ‘Gucci 100'-collectie en -campagne op de proppen die de rijke geschiedenis van het merk én de succesvolle invloed van muziek eren.
  2. 4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraaien”

    4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraai­en”

    Onze badkamer staat er vol van: potjes gevuld met magie die elk deel van ons lichaam verzorgen. Achter die potjes zit tegenwoordig een leger aan onderzoekers, ingenieurs en scheikundigen. Met keiharde wetenschap pakken ze ook onze lokken aan: sterker, gezonder en glanzender haar, dankzij nieuwe ingrediënten of technologische snufjes. Die je misschien nu al in je badkamer hebt staan. Ben jij al aan de proteïnes of de peptiden? “Op elke centimeter van je hoofdhuid zitten er een miljoen onzichtbare beestjes. Het enige wat wij moeten doen, is ze gelukkig houden.”