Celebs op de eerste rij van de Jason Wu show.
Volledig scherm
Celebs op de eerste rij van de Jason Wu show. © afp

Deze sterren hadden de leukste outfits aan tijdens New York Fashion Week

Op de modeweek in New York zijn naar goede gewoonte altijd veel bekende gezichten aanwezig. Nu die fashion week erop zit en het modevolkje naar Londen verhuist, is het een ideaal moment om terug te blikken op hun beste outfits. Gaande van Kim Kardashian in niets meer dan een blazer van Vivienne Westwood tot Victoria Beckham in haar eigen ontwerpen.

 1. Binnenkijken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentieke inboedel: “De schouwen, het behang, de bureaus … alles is nog origineel”

  Binnenkij­ken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentie­ke inboedel: “De schouwen, het behang, de bureaus … alles is nog origineel”

  Annelies en Vincent hebben in hun chique Antwerpse herenwoning elk een thuiskantoor waar ze zelfs met twee kinderen in huis ongestoord kunnen werken. Sinds corona doen ze dat vaker dan ooit en dat lukt prima. Met dank aan de digitale mogelijkheden in een interieur van meer dan 125 jaar oud. “Zowat alles aan het huis is nog origineel en zelfs de meeste meubels staan hier al decennialang. Indrukwekkend!”
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk