Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Deze dingen maken je huid gevoeliger voor de zon

Ontelbare keren is het al gezegd: je huid beschermen tegen de zon doe je door zonnecrème te smeren. Toch kan ook zonnecrème ongewenste huidreacties opleveren, net als sommige voeding, medicatie en verzorgingsrituelen je huid gevoeliger maken voor de zon. 

0 reacties

 1. Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag, vrijdag 19 november, begint de zesde editie van het Photo Vogue Festival. Het is het eerste modefestival met een focus op zowel het ethische als het schone: het vertelt namelijk beeldend de verhalen van mensen uit verschillende gemarginaliseerde culturen van over de hele wereld. Goed nieuws: het vindt zowel fysiek in Milaan als digitaal plaats, dus jij kan het dit weekend gratis vanuit je luie zetel bekijken.
 2. 
Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Afgelopen weekend stierf mode-icoon Virgil Abloh, de creative director van het Franse modehuis Louis Vuitton, op 41-jarige leeftijd. Om hem te eren vertoonde het Franse luxehuis zijn laatste collectie voor zomer/lente 2022 in Miami, ‘Virgil Was Here’ getiteld, en dat met de nodige toeters en bellen. “Hij was een vriend, een geweldige medewerker, een creatief genie en een visionair. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige generaties.”
 3. Dag droge huid: waarom je polyglutaminezuur aan je winterse huidverzorging moet toevoegen

  Dag droge huid: waarom je polygluta­mi­ne­zuur aan je winterse huidverzor­ging moet toevoegen

  Je huid voldoende hydrateren? Daar is maar één oplossing voor: smeren à volonté. Vooral in de winter, want net tijdens deze gure maanden is onze huid veel te droog. Je skincare-flesjes bevatten dus best wat ingrediënten die het vochtgehalte van je huid op peil houden, zoals hyaluronzuur. Maar er is nog een zuurtje in de opmars dat minstens even veel lof en aandacht waard is: polyglutaminezuur.