Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Deze Britse royal heeft de grootste mode-invloed (en het is niet Kate Middleton)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is er het best gekleed in Engeland? Niet Kate Middleton, zo blijkt. Ondanks dat de Duchess of Cambridge immer stijlvol is, gaat de prijs van grootste mode-influencer naar iemand anders: haar dochter Charlotte.

2 reacties

 • Hilde Meerleer

  4 jaar geleden
  Niet te vatten!
 • Geert Van de Moortele

  4 jaar geleden
  Ongelofelijk dat mensen daar interesse voor hebben en zelfs van wakker liggen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Dr. Martens maken een comeback. Een expert legt uit hoe je de pijn van het inlopen vermindert

  Dr. Martens maken een comeback. Een expert legt uit hoe je de pijn van het inlopen vermindert

  Een schoen die werkelijk onder elke outfit past én mooier wordt met de jaren? Dat is zonder enige twijfel de stoere schoen van Dr. Martens. Nu we de nineties weer helemaal omarmen, kunnen ook Dr. Martens niet ontbreken. Verdwijnen uit het straatbeeld deden deze boots nooit helemaal, maar ze maken nu een enorme comeback mee. Een echte must-have dus, maar daar moet je wel even hevige voetpijn voor trotseren.