Instagram @paulienriemis - @matildadjerf - @emilienagels
Volledig scherm
© Instagram @paulienriemis - @matildadjerf - @emilienagels

Deze 5 kledingstukken zijn ‘perma-trends’ en gaan dus nooit uit de mode. Moderedacteur David legt uit: “Verwar ze niet met ‘basics’”

Mode is zo wisselvallig als de Belgische seizoenen. Mee zijn met de laatste trends kost dan ook moeite en geld en is daarnaast allesbehalve goed voor de planeet. Daarom investeer je beter in zogenaamde ‘perma-trends’: kledingstukken die nooit uit de mode gaan. NINA’s moderedacteur David Devriendt overloopt er vijf met ons en legt uit waar hun iconenstatus vandaan komt. Inclusief enkele praktische stijltips.

  1. Interieurarchitect beoordeelt betaalbare wandmeubels à la Poul Cadovius. “Voor nog geen 300 euro kan je niet sukkelen”
    PREMIUM

    Interieur­ar­chi­tect beoordeelt betaalbare wandmeu­bels à la Poul Cadovius. “Voor nog geen 300 euro kan je niet sukkelen”

    Ze zijn een blikvanger in je interieur. De ideale uitstalplek voor je collectie planten. Of het geknipte bureau om aan te telewerken. Met de wandmeubels van Poul Cadovius kan je werkelijk alle kanten uit. “Een prima passe-partout”, zegt ook interieurarchitect Bart Appeltans. Hij ontleedt waarom ze zo iconisch én zo prijzig zijn. Wij zochten enkele betaalbare alternatieven, gaande van 257,40 euro tot 1.099 euro. Maar zijn de budgetopties even goed?