Van links naar rechts: Sonja, Britt en Mieke.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Sonja, Britt en Mieke. © Joel Hoylaerts & Jan De Meuleneir / Photo News

Deze 3 vaccionista's kleedden zich op voor hun vaccin. “Ik voelde me net een koningin. Iedereen behandelde me ook zo”

Hoezo, sweatpants en een simpel T-shirt? Tegenwoordig halen sommige mensen alles uit de kast om naar hun vaccinatie-afspraak te gaan. Ook Britt, Sonja Elise en Mieke wilden zich optutten voor hun prikje. Ze stiften de lippen rood en kozen voor gouden hakken van Dries Van Noten en een tas van Chanel. “Na het vervelende coronajaar zijn we eindelijk op de goeie weg, en dat mogen we vieren.” 

 1. Wat zegt jouw kleerkast over jou? De ‘dress doctor’ achterhaalt de onderliggende betekenis van je modeblunders
  PREMIUM

  Wat zegt jouw kleerkast over jou? De ‘dress doctor’ achter­haalt de onderlig­gen­de betekenis van je modeblun­ders

  Vraag jij je ook af waarom je een overvolle kleerkast hebt, maar toch steeds teruggrijpt naar dezelfde outfit? Heb je een kast vol beige- en grijstinten of baseer je je looks vooral op die van anderen? ’s Werelds eerste ‘dress doctor’ Dawnn Karen legt uit wat de onderliggende betekenis is van je garderobe en hoe je voorgoed komaf maakt met modetwijfels. “Als je beseft waarom je iets draagt, kan dat je helpen om betere keuzes te maken.”
 2. Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelingshandtas van prinses Diana

  Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelings­hand­tas van prinses Diana

  Zo'n 24 jaar na de dood van de prinses van Wales krijgt de ‘Diana bag’ een update. Het is niet de eerste keer dat creatief directeur Alessandro Michele van Italiaans modehuis Gucci de lievelingshandtas van een icoon heruitvindt. Eerder was ook al de ‘Jackie bag’ (vernoemd naar Jackie Kennedy) aan de beurt. Maar nu is het dus aan dit internationaal geliefde model met de kenmerkende handvaten gemaakt van bamboe.