Monki
Volledig scherm
© Monki

Deze 10 merken zetten vrouwen in de bloemetjes voor Vrouwendag

Vandaag, op maandag 8 maart, is het Internationale Vrouwendag. Een dag die niet ongezien mag passeren. Daarom pakken verschillende mode- en juwelenmerken uit met acties om vrouwen extra in de schijnwerpers te zetten. Wij selecteerden alvast enkele bijzondere initiatieven.  

 1. Deze outfit dragen K3, Lindsay, 2 Fabiola en James Cooke tijdens 24 UUR LIVE: “Mensen kijken vanuit hun living, dus het moet speels en plezant zijn”

  Deze outfit dragen K3, Lindsay, 2 Fabiola en James Cooke tijdens 24 UUR LIVE: “Mensen kijken vanuit hun living, dus het moet speels en plezant zijn”

  Iedereen is het beu om binnen te zitten. Ook onze Belgische artiesten. Dus organiseren ze vanaf vanavond één groot muzikaal feest: 24 UUR LIVE in het Sportpaleis. Zoals de naam al verklapt, wordt het een 24 uur durende show. Maar liefst 199 muzikanten werken eraan mee. Wij duiken mee in hun kleerkast. Deze keer onthullen Lindsay, 2 Fabiola, James Cooke en de meisjes van K3 welke outfit ze dragen, nu ze eindelijk weer op een podium kunnen staan, en of er een speciale betekenis achter schuilt.
 2. 4 powervrouwen die de top bereikten in een mannenwereld: “Soms moeten mijn kinderen me missen, maar ze krijgen een gelukkigere mama”
  PREMIUM

  4 powervrou­wen die de top bereikten in een mannenwe­reld: “Soms moeten mijn kinderen me missen, maar ze krijgen een gelukkige­re mama”

  Karen is jazzmuzikant. Narjes is biomedicus. Zelfa is woordvoerster en Dewi is CEO van een technologiebedrijf. Ze werken tussen mannen en moeten zich extra bewijzen. Geen probleem. Meer nog: ze blinken uit en sporen andere vrouwen op Internationale Vrouwendag graag aan om in hun voetsporen te treden. “Op managementniveau keken mannen op me neer, enkel en alleen omdat ik een vrouw ben. Ze namen mijn ideeën niet serieus, maar gingen er achteraf zelf mee aan de haal.”
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil