Volledig scherm
© Bieke Claessens

Dertigers Line en Ben verzoenden hun uiteenlopende smaken in hun huis in Deurne: “Ik hou van tweedehands, mijn man van design”

Line was pas zwanger toen zij en Ben een rijhuis in Deurne kochten. De inrichting van de kinderkamer stond dan ook helemaal bovenaan het to-dolijstje. Het vrolijke kleurenpalet, de mix van design en vintage en de afwerking met planten en karaktervolle decoratie pasten ze later ook in de rest van het huis toe. Met een paar creatieve ingrepen als kers op de taart. “In een interieur mag je gerust zien wie er woont en leeft. Dat geeft het net persoonlijkheid.”

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'