Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De ultieme Black Friday-gids: alles wat je moet weten om de beste deals te scoren

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover: Black Friday, de dag na Thanksgiving waarop winkels maar al te graag met gigantische kortingen naar menig shoppinglover gooien. Om niet helemaal geruïneerd achter te blijven én de beste deals te scoren, geven wij je graag een aantal handige tips mee en onze favoriete adresjes.

13 reacties

 • james vroman

  3 jaar geleden
  geen geld voor !
 • Philippe Verduyn

  3 jaar geleden
  En dan volgende week klagen en zagen dat ze een rekening niet kunnen betalen....
 • johan fransaert

  3 jaar geleden
  heb nooit begrepen wat daar zo leuk aan is spullen kopen die je niet nodig hebt, ik koop enkel lokaal en alleen wat ik echt nodig heb.
 • Stan Vankoo

  3 jaar geleden
  Nog meer absurde Amerikaanse hype!! Mensen zijn echt kuddedieren geworden en zonder persoonlijkheid!
 • Dick DECOCK

  3 jaar geleden
  Black friday is even racistisch als zwarte piet, net als witte donderdag ,moet men niet dringend actiegroep in het leven roepen,de smurfen willen ook actie tegen blauwe maandag.
 1. Deze trend uit de seventies maakt een comeback: kledij in badstof. Shop hier de zachtste stuks

  Deze trend uit de seventies maakt een comeback: kledij in badstof. Shop hier de zachtste stuks

  Wat als we je vertellen dat het modestatement van de zomer niet alleen origineel, nostalgisch en schattig is, maar ook ontzettend zacht en comfortabel? Wie de jaren zeventig bewust heeft meegemaakt, zal spontaan melancholisch worden van deze gerecycleerde trend: kledingstukken in badstof. We zien er influencer na influencer in flaneren, niet alleen naast het zwembad of in de badkamer, maar ook ver daarbuiten.
 2. Vaarwel okselvijvers: mode-expert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is puffen geblazen deze week, zeker met temperaturen die nog boven de dertig graden Celsius gaan. Het liefst dragen we enkel een bikini of badpak om in een zwembad te plonsen. Maar helaas. In de praktijk is dat niet altijd mogelijk. Stylist Sarah Roelstraete legt uit welke outfits, materialen en kleuren je idealiter wél draagt. “Een croptop met blote buik lijkt misschien luchtig, maar het tegenovergestelde is waar. Het is beter om je huid af te schermen van de warmte.”