Geen knalgeel noch toeterend paars, eerder zachte natuurtinten bij Van Ranst, in V-hals, rond een lichtblauw hemd.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen knalgeel noch toeterend paars, eerder zachte natuurtinten bij Van Ranst, in V-hals, rond een lichtblauw hemd. © VTM

De truien van Marc Van Ranst als ‘uniform’: slimmer dan je denkt

De trofee van Beste Bijrol gaat in deze coronacrisis stilaan naar de pulls van Marc Van Ranst. Altijd zijn ze mee present, slechts wisselend van kleur, voor een kalmerend effect op de natie. De viroloog is in modetermen een 'uniform dresser', en daar zouden veel voordelen rond bestaan. Moeten wij, kameleons, het ook eens proberen?

29 reacties

 • Ian Vandenbossche

  9 maanden geleden
  Ik droeg ook v halskes op mijn werk, mijn collega’s werden daar toch niet rustiger van hoor.
 • monique hermans

  9 maanden geleden
  Leuk
 • Diana De Wit

  9 maanden geleden
  Aan Willy Elsacker: Ieder zijn eigen stijl! Een kostuum, een das en hemd of een pull met hemd! Ik vind een man in kostuum nog altijd heel klassevol!
 • Valentin Valmont

  9 maanden geleden
  Dit maakt men ervan. Dit is gewoon de stijl van deze brave man. Niets meer, niets minder.
 • Ann Landuyt

  9 maanden geleden
  Heel mooie truien!
 1. De ‘Fox-eye’ of een ‘Liquid glow’: Beautyredactrice Sophie deelt haar 20 favoriete ontdekkingen van 2020

  De ‘Fox-eye’ of een ‘Liquid glow’: Beautyre­dac­tri­ce Sophie deelt haar 20 favoriete ontdekkin­gen van 2020

  Beautyredactrice Sophie kent de beautywereld als haar broekzak. Ook al bleef het deurtje van haar beautykastje dit jaar vaker gesloten, waren er het afgelopen jaar toch een aantal innovaties die haar hart hebben veroverd. Ze zet voor jou haar favoriete nieuwigheden in een top 20: een bloemlezing van de crème de la crème. “Eerlijk: veel make-up hebben we het voorbije jaar niet gedragen. Uitzondering op de regel: mascara. Wat daar nog vernieuwend aan kan zijn? Veel.”
 2. Modeontwerper Alexander Wang beschuldigd van seksuele intimidatie door verschillende modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Modeontwer­per Alexander Wang beschul­digd van seksuele intimida­tie door verschil­len­de modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Alexander Wang (37), de bekende Amerikaanse modeontwerper en voormalig creatief directeur van Balenciaga, ligt onder vuur. Meerdere modellen komen met getuigenissen over hoe de ontwerper hen de voorbije jaren seksueel intimideerde of drogeerde. De gerenommeerde modeblog Diet Prada verzamelde een aantal van die beschuldigingen in een vernietigende Instagrampost.
 1. VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)
  Play

  VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)

  In onze nieuwe rubriek Zoombeauty leert beautyredactrice Sophie je verschillende make-uplooks aan via Zoom. Looks die iedereen kan, met producten die iedereen in huis heeft. Elke sessie videocallt ze met een lezeres die op zoek is naar een gemakkelijke beautylook. Met de feestdagen in het vooruitzicht creëert ze in deze aflevering een relaxed smokey eye voor haar zus Astrid. “Deze nonchalante smokey eye is ideaal, omdat je er niets speciaals voor nodig hebt (een oogpotlood heeft quasi iedereen in huis liggen), omdat je er niet veel voor moet kunnen en omdat het heel snel gepiept is. Bovendien kan je het zo intens maken als je zelf wil, door meer kleur toe te voegen.”
 2. Waarom deze jas al sinds de jaren negentig het ultieme fashion statement is (en nu weer opduikt)

  Waarom deze jas al sinds de jaren negentig het ultieme fashion statement is (en nu weer opduikt)

  Pufferjassen domineren al een aantal jaren het straatbeeld, maar specifiek de modellen van The North Face doen het de laatste tijd heel erg goed. Het outdoormerk bestaat al meer dan vijftig jaar, maar is duidelijk relevanter dan ooit. Modehuis Gucci koos hen onlangs nog uit voor een gezamenlijke collectie, na vijf jaar zonder met iemand te hebben samengewerkt. Van Hailey Bieber en Kendall Jenner tot sportieve stadsmensen en hippe papa’s, de pufferjas van The North Face is echt overal. En nog opvallender: hij lijkt iedereen te staan.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie