rv
Volledig scherm
© rv

De grote interieurboom: “Deco is de nieuwe mode” + 7 gloednieuwe woonadresjes

Home sweet home. Meer dan ooit is het een waarheid als een koe. Door corona besteden we een pak meer aandacht aan de inrichting van ons interieur. En terwijl kledingwinkels de deuren sluiten, gaat er geen week voorbij of er opent ergens een woonwinkel of een online decoshop. Trendwatcher Hilde Francq is allesbehalve verbaasd: “Interieur is al een tijdje aantrekkelijker dan mode.”

0 reacties

  1. Zara en Kendall Jenner worden beschuldigd van culturele toe-eigening, maar wat betekent die term?

    Zara en Kendall Jenner worden beschul­digd van culturele toe-eigening, maar wat betekent die term?

    Zara heeft een patroon gebruikt dat kenmerkend is voor een inheemse gemeenschap van Mexico. Om die reden beschuldigt het Mexicaanse ministerie van Cultuur de kledingketen nu van culturele toe-eigening, een term die we steeds vaker horen vallen. Ook Kardashian-telg Kendall Jenner werd onlangs van culturele toe-eigening beschuldigd nadat ze een tequilamerk lanceerde. Maar wat betekent het precies?
  2. Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelijker mijn stijl”

    Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelij­ker mijn stijl”

    Is het woord ‘cool’ nog cool? Vraag het aan Gladys Ferro (32), allround cool girl from the block. Zij weet het sowieso. Als ze praat, zijn haar zinnen doorspekt met Engels, en haar kledingstijl ademt stoer én sexy uit. Tegelijk. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Gladys hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.