Volledig scherm
© getty

De goedkoopste tips van celebs om je gezicht te reinigen

Hun volledige beautyrekening zou ons een maandloon kosten - wekelijkse manicure, een persoonlijke beautyspecialist, elk kleurtje lipstick dat je kan bedenken en de duurste dagcrèmes - maar één stap in hun beautyregime kost amper geld. En toch is die stap onmisbaar: de reiniging. Ga nooit met make-up op slapen, is de gouden regel.

 1. NINA's beauty hack: zo blijft je lipstick de hele avond zitten
  Lipstick Day

  NINA's beauty hack: zo blijft je lipstick de hele avond zitten

  We gaan allemaal graag mooi verzorgd de deur uit, al wil dat helaas niet zeggen dat we ook uren de tijd hebben om ons op te tutten in de badkamer. En dus schieten wij te hulp. Iedere vrijdag trakteert beauty editor Sophie jullie op een hack waarmee het allemaal wat beter, sneller en/of makkelijker gaat. Ter ere van nationale lipstick dag haalden wij een trucje boven waarmee je lipstick de hele avond blijft zitten.
 2. VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)
  Play

  VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)

  In onze nieuwe rubriek Zoombeauty leert beautyredactrice Sophie je verschillende make-uplooks aan via Zoom. Looks die iedereen kan, met producten die iedereen in huis heeft. Elke sessie videocallt ze met een lezeres die op zoek is naar een gemakkelijke beautylook. Met de feestdagen in het vooruitzicht creëert ze in deze aflevering een relaxed smokey eye voor haar zus Astrid. “Deze nonchalante smokey eye is ideaal, omdat je er niets speciaals voor nodig hebt (een oogpotlood heeft quasi iedereen in huis liggen), omdat je er niet veel voor moet kunnen en omdat het heel snel gepiept is. Bovendien kan je het zo intens maken als je zelf wil, door meer kleur toe te voegen.”
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen