Instagram @jenniferaniston - @courteneycoxofficial - @mleblanc
Volledig scherm
© Instagram @jenniferaniston - @courteneycoxofficial - @mleblanc

De cast van Friends lanceert merch met hun favoriete quotes uit de serie (en alle opbrengsten gaan naar het goede doel)

Na jaren van radiostilte en een reünie waar iedereen het over had, verwachtten we niet zo snel weer van de Friends-cast te horen. Maar toch kondigden de acteurs gisteren aan dat ze een lijn zullen uitbrengen bedrukt met hun lievelingsquotes en -momenten uit de serie. En het beste: de opbrengsten gaan naar het goede doel.

 1. Gevaarlijke trend: steeds meer jonge patiënten willen botox en fillers. Cosmetisch chirurg vertelt wat wél de ideale leeftijd is om te starten
  PREMIUM

  Gevaarlij­ke trend: steeds meer jonge patiënten willen botox en fillers. Cosmetisch chirurg vertelt wat wél de ideale leeftijd is om te starten

  De vraag naar cosmetische behandelingen floreert in coronatijden, want het is oh zo confronterend om telkens je spiegelbeeld te zien tijdens de vele videomeetings. En een spuitje hier en daar, dat kan toch geen kwaad? Wel dus, waarschuwt cosmetisch chirurg Jan Vermeylen. Vooral als je er te vroeg mee begint. “Dan loop je risico op spieratrofie: je spieren smelten weg.” Hij legt uit wat dan wél de ideale leeftijd is om te starten met botox en fillers, en waar je op moet letten.
 2. Dior brengt iconische lippenbalsem uit in 18 kleuren en 3 nieuwe texturen

  Dior brengt iconische lippenbal­sem uit in 18 kleuren en 3 nieuwe texturen

  De Rouge-lijn van Dior bevat tal van cultproducten en kan zonder overdrijven legendarisch genoemd worden. De lippenbalsem uit die lijn is één van de meest geliefde producten omdat hij een ware verwennerij is voor je lippen. Tot op heden was ie alleen verkrijgbaar in een doorzichtig tintje, maar vanaf binnenkort zal je het soignerende product ook kunnen aanschaffen in 18 verschillende kleuren en 3 verschillende texturen, namelijk satijn, mat en velvet.