Kim Kardashian, Naomi Campbell en Kehlani.
Volledig scherm
Kim Kardashian, Naomi Campbell en Kehlani. © AFP

De best geklede sterren op de rode loper van de CFDA Fashion Awards 2018

Gisterenavond vond de grootste prijzenshow in modeland plaats: de CFDA Fashion Awards 2018. Ook wel eens de Oscars van de mode genoemd. Van Kim Kardashian in een witte jurk van Rick Owens tot Naomi Campbell in een rode look van Calvin Klein, sterren haalden – letterlijk – alles uit de kast en zagen er stuk voor stuk geweldig uit. Een aantal van de mooiste looks op een rijtje. 

1 reactie

 • Kathleen Vancutsem

  3 jaar geleden
  Ligt het aan mij? Ik vind er geneen mooi...
 1. 
Deze Antwerpse modestudente kleedt zowel Lady Gaga als Kylie Jenner: “Ik ontwierp een bijpassende catsuit voor Kylie en haar dochter Stormi”

  Deze Antwerpse modestuden­te kleedt zowel Lady Gaga als Kylie Jenner: “Ik ontwierp een bijpassen­de catsuit voor Kylie en haar dochter Stormi”

  Lady Gaga staat bekend om haar kleurrijke outfits en excentrieke stijl. In haar nieuwste Instagramfoto is ze te zien in een opvallende jas van ontwerpster Florentina Leitner (24), die aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen studeerde. Dat is niet toevallig: de jas werd geselecteerd door Tom Eerebout himself, de Belg die al meer dan tien jaar lang de stylist is van Lady Gaga. En het is niet de eerste keer dat Leitner zo'n grote ster mag kleden. Ook Kylie Jenner houdt van de eigenzinnige ontwerpen van de Oostenrijkse.
 1. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den

 2. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis