Volledig scherm
© rv/TVM

De 20 beste winterjassen onder de 200 euro

Plots was de winter daar. Met temperaturen die rond de 10 graden schommelen, mag je adieu zeggen tegen tussenjasjes en je winterjassen weer boven halen. Gelukkig zijn er heel wat fantastische nieuwe exemplaren op de markt momenteel, die veel goed maken. In één (of meerdere) van deze 20 exemplaren maak je elke outfit af en je betaalt er niet meer dan 200 euro voor.

3 reacties

 • Gerda Rousseau

  3 jaar geleden
  200 euro, alsof het niks is...
 • Sonja Van de Sype

  3 jaar geleden
  Zo zijn er nog veel mooiere onder de 200 euro.
 • karin verwimp

  3 jaar geleden
  Ze mogen ze houden. Onlangs ene voor nog geen 60 € bij een Franse webstore gekocht en nog nooit zo'n fijne winterjas gehad. Ook qua design wil ik hem echt niet ruilen. Alleen spijtig dat hij momenteel nog te warm is om hem nu al te dragen.
 1. Modeontwerper Alexander Wang beschuldigd van seksuele intimidatie door verschillende modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Modeontwer­per Alexander Wang beschul­digd van seksuele intimida­tie door verschil­len­de modellen: “Hij is een seksueel roofdier”

  Alexander Wang (37), de bekende Amerikaanse modeontwerper en voormalig creatief directeur van Balenciaga, ligt onder vuur. Meerdere modellen komen met getuigenissen over hoe de ontwerper hen de voorbije jaren seksueel intimideerde of drogeerde. De gerenommeerde modeblog Diet Prada verzamelde een aantal van die beschuldigingen in een vernietigende Instagrampost.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre