Scarlett Johansson in ‘Black Widow’.
Volledig scherm
Scarlett Johansson in ‘Black Widow’. © Disney+

Dankzij kaskraker ‘Black Widow’ zijn koperkleurige lokken een trend. “De lijn tussen een prachtige haarkleur en een mislukte tint is zeer dun”

Rossekop: niet langer een scheldwoord, maar in de mode. Dankzij Black Widow, de langverwachte Marvel-kaskraker met de ravissante Scarlett Johansson in de hoofdrol, worden koperkleurige lokken dé haarkleur van komende herfst genoemd. Kapper Pascal van Loenhout analyseert de trend. “Copy-paste niet zomaar de haarkleur. Je kapsel moet passen bij je huidtint én de kleur van je ogen.” 

  1. Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

    Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

    Honderdduizenden volgers heeft ze, en toch is Oulfa Ahankour nog een onbekende naam in ons land. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Als je één ding over haar kan zeggen, is het wel dat ze stijlgevoel heeft. Haar sociale media zijn een deur naar extravagante prinsessenoutfits en elegante modest fashion. Aan de hand van haar signature look vertelt Oulfa hoe ze haar looks samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen. “Intussen sta ik bekend bij mijn volgers als ‘die ene die haar hoofddoek op verschillende manieren stylet’.”
  2. Ikea brengt extravagante collectie uit met Britse patroon- en textielontwerpster Zandra Rhodes

    Ikea brengt extravagan­te collectie uit met Britse patroon- en textielont­werp­ster Zandra Rhodes

    Wie Ikea zegt, denkt meteen aan leuke interieurtrends in rustige zenkleuren tegen een zachte prijs. Maar deze keer gooit de meubelketen het over een andere boeg met de extravagante KARISMATISK-collectie. Het motto? Hoe meer kleur, hoe beter. En dat heeft de Britse ontwerpster Zandra Rhodes, met wie Ikea voor deze collectie samenwerkt, maar al te goed begrepen. KARISMATISK omvat namelijk 26 blikvangers die je interieur in no time opfleuren.