Rechts zie je make-up artiest Katey Denno.
Volledig scherm
Rechts zie je make-up artiest Katey Denno. © Instagram @refybeauty - @kateydenno

Dankzij dit poepsimpele make-uptrucje met slechts 2 producten oog je meteen een pak jonger

Behalve zo nu en dan eens epileren om een unibrow te voorkomen, besteedden we vroeger niet zo heel veel aandacht aan onze wenkbrauwen. Maar de laatste tijd zetten we ze liever wél in de spotlight. Vooral omdat wenkbrauwen je voorkomen compleet kunnen veranderen, en je er zelfs jonger uit kunnen laten zien. Heb je nog geen wenkbrauwproduct aan je toilettasje toegevoegd? Dat wordt dan hoog tijd.

 1. Beauty van den Aldi? Redactrice Sophie test het verschil tussen luxe- en budgetcosmetica. “Amai, jij ziet er goedkoop uit”
  PREMIUM

  Beauty van den Aldi? Redactrice Sophie test het verschil tussen luxe- en budgetcos­me­ti­ca. “Amai, jij ziet er goedkoop uit”

  Wat hebben Action, Hema en Kruidvat met elkaar gemeen? Hun lage prijzen, aanwezigheid in elke grote winkelstraat en ... een eigen cosmeticalijn die betaalbaar is en er ook echt goed uitziet. “Kwaliteit kost geld”, zei onze oma altijd. Maar klopt dat nog wel? NINA’s beautyredactrice Sophie ruilt een maand lang haar luxebeautyproducten in voor budgetvriendelijke alternatieven. Krijgt ze voor hetzelfde geld een vergelijkbaar resultaat? “Het verschil zit hem in de details.”
 2. Floriste Loes houdt van bohemien levensstijl. “Met een hoed straal je meteen een andere vibe uit”

  Floriste Loes houdt van bohemien levens­stijl. “Met een hoed straal je meteen een andere vibe uit”

  Loes van Look — aka Wildflowers and Wodka — ken je misschien dankzij haar prachtige, rebelse boeketten. Ook haar kleerkast ademt dezelfde bohemien sfeer uit. “Ik ben zacht, maar ook een wildebras. Romantisch, maar edgy. Die tegenstrijdigheid vind je terug in alles: mijn levensstijl, mijn interieur, mijn kleding.” Aan de hand van haar signature look vertelt Loes hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen. “Wijde kleding werkt sowieso.”
 1. Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

  Vandaag, vrijdag 19 november, begint de zesde editie van het Photo Vogue Festival. Het is het eerste modefestival met een focus op zowel het ethische als het schone: het vertelt namelijk beeldend de verhalen van mensen uit verschillende gemarginaliseerde culturen van over de hele wereld. Goed nieuws: het vindt zowel fysiek in Milaan als digitaal plaats, dus jij kan het dit weekend gratis vanuit je luie zetel bekijken.