kos
Volledig scherm
© kos

Dag van de Kringwinkel: deze pareltjes tikten wij op de kop

Vandaag is het Dag van de Kringwinkel, en dan zetten de 127 winkels in ons land hun deuren wagenwijd open. En tweedehands kopen is in: vorig jaar liepen meer dan vijf miljoen mensen met een gebruikt stuk de winkels uit. Ga dus zeker eens langs voor workshops, leuke acties of knappe spullen met een verhaal. Deze pareltjes wisten wij in het verleden alvast op de kop te tikken:

  1. Eye-lighter is de beautytrend die je optisch grotere ogen geeft (en de makkelijkste die je ooit probeerde)

    Eye-ligh­ter is de beauty­trend die je optisch grotere ogen geeft (en de makkelijk­ste die je ooit probeerde)

    Sinds de glanzende, gezonde huid enkele jaren geleden haar intrede deed, zijn we massaal aan de highlighter – het glanzende make-upproduct waarmee je delen van je gezicht ‘oplicht’. Niet zo gek, want met highlighter zet je je troeven letterlijk in de spotlights. Meestal breng je het product aan op je jukbeenderen, maar wist je dat je precies hetzelfde kan doen op je ogen? Enter: ‘eye-lighter’. Dé truc om je ogen optisch groter te doen lijken.
  2. Twinset gaat kleding verhuren in ons land. Ook bij deze merken en platformen kan je kledingstukken lenen

    Twinset gaat kleding verhuren in ons land. Ook bij deze merken en platformen kan je kleding­stuk­ken lenen

    Een kast die uitpuilt, maar nooit iets om aan te doen? Wat dacht je van kleding huren als slim en milieuvriendelijk alternatief? Zeker voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest of een gala, kan het interessant zijn om een stuk te huren dat je anders hooguit een keertje of drie zou dragen. Het Italiaanse label Twinset springt mee op de kar en lanceert vanaf deze maand het platform PLEASEDONTBUY in België, al zijn er nog een heel aantal andere kledingbibs waar je terechtkan. Wij tonen je welke dat zijn.