Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Bruid on a budget? H&M verkoopt betaalbare trouwjurken

Dat een trouwfeest niet echt spotgoedkoop is, moeten we je niet meer vertellen. De locatie, fotograaf, eten, drank en muziek kosten een flinke duit. Gelukkig kan je dankzij H&M in een stijlvol kleedje naar het altaar schrijden, want de modereus heeft 4 betaalbare trouwkleedjes in de rekken hangen. 

2 reacties

 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Als je mama iets kent van naaien, kan je het zelf laten maken. Kan je zelf kiezen wat er op komt en in welke kleur.
 • censor

  3 jaar geleden
  trouwjurk, na een jaar op ébay...tweedehands éénmaal (hopelijk) gedragen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

  Meer dan 1 miljoen volgers op TikTok, maar nog onbekend in ons land: Oulfa is een gigantisch stijlicoon binnen de modest modewereld

  Honderdduizenden volgers heeft ze, en toch is Oulfa Ahankour nog een onbekende naam in ons land. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Als je één ding over haar kan zeggen, is het wel dat ze stijlgevoel heeft. Haar sociale media zijn een deur naar extravagante prinsessenoutfits en elegante modest fashion. Aan de hand van haar signature look vertelt Oulfa hoe ze haar looks samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen. “Intussen sta ik bekend bij mijn volgers als ‘die ene die haar hoofddoek op verschillende manieren stylet’.”