Savage x Fenty
Volledig scherm
© Savage x Fenty


Sensueel én stoer: Rihanna werkt samen met een biker gang voor haar nieuwste lingeriecampagne

Modeland zal nooit meer hetzelfde zijn sinds RiRi haar lingerielijn Savage X Fenty lanceerde. Om de zoveel tijd moet ze ons daar uiteraard nog eens aan herinneren, en dat doet ze als de beste met deze laatste ondeugende campagne. De zangeres strike een vrouwelijke, gekleurde, plussize biker gang om Fenty’s nieuwste ondergoedsetjes en bijhorende accessoires te presenteren.

  1. Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kledingstukken van Belgische makelij

    Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kleding­stuk­ken van Belgische makelij

    De herfst is in zicht en dat betekent maar één ding. Dat het dringend tijd is voor een gloednieuwe najaarsoutfit natuurlijk! De trends van de herfst en de winter tonen dat alles mogelijk is. In de (online) rekken? Veel felle kleuren, toffe patronen, stijlvolle pakken en een tikkeltje leer. Om je wegwijs te maken in de najaarstrends, zet modekenner Hilde Geudens ze allemaal even op een rijtje en dat met straffe items van eigen bodem.
  2. Mode-icoon Iris Apfel viert haar honderdste (!) verjaardag met een eigen collectie bij H&M

    Mo­de-icoon Iris Apfel viert haar honderdste (!) verjaardag met een eigen collectie bij H&M

    Stijlicoon Iris Apfel werd 100 jaar en dat moet gevierd worden, moet H&M gedacht hebben. De kledingketen werkt namelijk samen met de Amerikaanse modelegende aan een nieuwe collectie. En niet zomaar eentje. Verwacht je aan veel kleur, prints en unieke ontwerpen. Precies waar Iris Apfel bekend om staat. “Met deze samenwerking vieren we een buitengewone vrouw en haar creatieve en gedurfde stijl.”