Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images


Modekenner Hilde Geudens toont je hoe één pronkstuk je hele feestoutfit naar een hoger niveau kan tillen

Feesten in het vooruitzicht? Eén pronkstuk is genoeg om een hele outfit naar een hoger plan te tillen. Die weergaloze glitterjurk, laarzen of glam oorbellen, ze maken je outfit af. De feesten zijn het ideale moment om een paar nieuwe stuks aan je garderobe toe te voegen. Styliste Hilde Geudens helpt je op weg. 

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Wel een luxueus kerstgeschenk, niet het prijskaartje? Mystery boxes zijn in opmars

  Wel een luxueus kerstge­schenk, niet het prijskaart­je? Mystery boxes zijn in opmars

  Ben jij nog op zoek naar een hoogwaardig cadeau voor iemand anders of jezelf, maar weet je niet wat te kopen? Enter: de mystery box. Luxemerken riepen ze in het leven om van hun onverkochte voorraad af te raken. Het concept is simpel: je koopt een box met producten aan een forse korting, maar weet vooraf niet precies wat je zult krijgen. Een gokje, maar dat mysterie is wat zo’n box voor heel wat consumenten — en dan vooral Gen Z — zo aantrekkelijk maakt.
 3. Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

  Afgelopen weekend stierf mode-icoon Virgil Abloh, de creative director van het Franse modehuis Louis Vuitton, op 41-jarige leeftijd. Om hem te eren vertoonde het Franse luxehuis zijn laatste collectie voor zomer/lente 2022 in Miami, ‘Virgil Was Here’ getiteld, en dat met de nodige toeters en bellen. “Hij was een vriend, een geweldige medewerker, een creatief genie en een visionair. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige generaties.”