Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images


Eindelijk stijgt het kwik weer. Moderedacteur David tipt de beste ‘hot in the city’ looks van fashionista’s en verklapt hoe ze zelf kan creëren

Na koude, natte dagen stijgen de temperaturen weer. Hallo zomer! Moderedacteur David liet zich inspireren door fashionista’s die flaneren door de straten van Londen, Parijs en New York, en stelde de leukste hot in the city-looks samen. Met luchtig linnen, de hemd-op-short-combo, een stoere tanktop, speelse miniruk, zwierige jumpsuit of fleurige topjurk zit je goed op warme dagen: fris én fashionable. 

  1. Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    Zichtbare bh-band­jes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.