Instagram @jerrylorenzo
Volledig scherm
© Instagram @jerrylorenzo


Drones die zijn naam in de lucht spellen en een gigantisch standbeeld: zo werd Virgil Abloh geëerd na zijn overlijden

Afgelopen weekend stierf mode-icoon Virgil Abloh, de creative director van het Franse modehuis Louis Vuitton, op 41-jarige leeftijd. Om hem te eren vertoonde het Franse luxehuis zijn laatste collectie voor zomer/lente 2022 in Miami, ‘Virgil Was Here’ getiteld, en dat met de nodige toeters en bellen. “Hij was een vriend, een geweldige medewerker, een creatief genie en een visionair. Hij heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige generaties.” 

 1. SOS gespleten puntjes: tips van BV-kapper Jochen Vanhoudt om je haren na een kappersbeurt gezond te houden
  NINA

  SOS gespleten puntjes: tips van BV-kapper Jochen Vanhoudt om je haren na een kappers­beurt gezond te houden

  Great hair doesn’t happen by chance, it happens by appointment. Maar ook na die afspraak bij de kapper is het uiterst belangrijk dat je je haardos in de watten blijft leggen. Beautyredactrice Sophie en BV-kapper Jochen Vanhoudt leggen uit hoe je je versgeknipte korte of (half)lange coupe zo lang mogelijk gezond houdt. “Vaak bevatten de goedkopere shampoos niet-wateroplosbare siliconen. Let daarvoor op.”
 2. Shine bright like a diamond: stylist Hilde Geudens toont de mooiste feestkleding om het jaar schitterend af te sluiten

  Shine bright like a diamond: stylist Hilde Geudens toont de mooiste feestkle­ding om het jaar schitte­rend af te sluiten

  Nog even wachten en je kan je mooiste outfit uit de kast halen om het eindejaar in volle glorie af te sluiten. Flink uitpakken op nieuwjaar doe je dit jaar met glitters, glimmers en glans. En niet alleen in goud en zilver, ook brons en koper doen mee. Ga jij voor een gouden handtas, zilveren oorbellen of misschien zelfs een volledig blinkend kostuum? Niets is té. Modekenner Hilde Geudens geeft alvast wat inspiratie zodat jij 2022 sprankelend tegemoet gaat.