Stefanie Faveere
Volledig scherm
© Stefanie Faveere

BINNENKIJKER. Samen en toch apart: Sofie en Joy wonen boven het huis van haar ouders. “We springen niet ongevraagd bij elkaar binnen”

Acht jaar nadat ze er vertrokken was, keerde Sofie (31) terug naar de boerderij waar ze als kind opgroeide. Samen met haar vriend Joy (31) renoveerde ze de zolder boven het huis van haar ouders tot een moderne loft met authentieke accenten. “Ik weet hoe fijn Viktor het zal vinden om hier op te groeien. Alleen hadden we dit niet gekund.” 

 1. Antwerpse Mo (28) mocht collectie ontwerpen voor Shein: “Crazy dat mensen wereldwijd mijn designs dragen”

  Antwerpse Mo (28) mocht collectie ontwerpen voor Shein: “Crazy dat mensen wereldwijd mijn designs dragen”

  Designer Mohammed Urus (28) mocht een collectie ontwerpen voor Shein, de snelstgroeiende webwinkel ter wereld. En dat is niet niks. “Toen ik mijn ontwerpen voor het eerst in handen kreeg, werd ik omvergeblazen. De kwaliteit was supergoed — daar had ik toch wat schrik voor — en ik voelde mij zo trots, want ik ben uiteindelijk maar een small town boy. Het is gek dat ik dit effectief gedaan heb.”
 1. BINNENKIJKEN bij Stefan Boxy die zijn huis liet renoveren door Maarten Van Severen: “Hij heeft het nooit kunnen afronden”
  PREMIUM
  Binnenkijker

  BINNENKIJ­KEN bij Stefan Boxy die zijn huis liet renoveren door Maarten Van Severen: “Hij heeft het nooit kunnen afronden”

  Stefan Boxy (60) is beroemd in België als kok en tv-figuur, zijn vrouw Carine vooral in het buitenland, als ontwerpster van schapenhuiden en objecten. Hun creatieve breinen hebben lak aan regeltjes, wat zich ook toont in het interieur van hun landhuis in Deurle. “Een huis mag zijn eigenheid niet verliezen en moet tegelijk de stempel dragen van zijn bewoners. Hier levert dat een mix op die wij mooi vinden. Dat anderen daar anders over denken, maakt ons niets uit.”