Beyoncé.
Volledig scherm
Beyoncé. © Bruno Press

Beyoncé stoomt je klaar voor de feestdagen met een eigen kerstcollectie

Geen foute kersttruien, wel hippe sweaters met ‘Holidayoncé’ of ‘Gon’ Be Litty’ op. Popster Beyoncé (38) heeft naar goede gewoonte weer een kerstcollectie uitgebracht, die betaalbaar en uiteraard flawless is. 

0 reacties

  1. Deze 5 kledingstukken zijn ‘perma-trends’ en gaan dus nooit uit de mode. Moderedacteur David legt uit: “Verwar ze niet met ‘basics’”

    Deze 5 kleding­stuk­ken zijn ‘per­ma-trends’ en gaan dus nooit uit de mode. Moderedac­teur David legt uit: “Verwar ze niet met ‘basics’”

    Mode is zo wisselvallig als de Belgische seizoenen. Mee zijn met de laatste trends kost dan ook moeite en geld en is daarnaast allesbehalve goed voor de planeet. Daarom investeer je beter in zogenaamde ‘perma-trends’: kledingstukken die nooit uit de mode gaan. NINA’s moderedacteur David Devriendt overloopt er vijf met ons en legt uit waar hun iconenstatus vandaan komt. Inclusief enkele praktische stijltips.
  1. Wie deze zomer trendy wil zijn, kleedt zich als een ‘coconut girl’ (en haalt inspiratie uit jeugdreeks ‘Spring’)

    Wie deze zomer trendy wil zijn, kleedt zich als een ‘coconut girl’ (en haalt inspiratie uit jeugdreeks ‘Spring’)

    Herinner je je nog de kleurrijke haltertops, tropische bloemenprints en speelse haaraccessoires die we bij sterren in de nillies zagen? Wel, dat is ondertussen zo’n twintig jaar geleden en in Het Rijk Der Trends betekent dat dat het tijd is om te recycleren. De zogenaamde ‘coconut girl’-stijl is nu een hit op het internet en doet snakken naar de zomer. Tijd om de surf chick in jezelf los te laten.