Links: Beyoncé met de 'Pearlli Drops' van het Antwerpse label Live-To-Express. Rechts: de jonge bezielster van het label, Nadine Veldman.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Beyoncé met de 'Pearlli Drops' van het Antwerpse label Live-To-Express. Rechts: de jonge bezielster van het label, Nadine Veldman. © rf

Beyoncé draagt oorbellen van 25 euro van Antwerpse ontwerpster in nieuwe videoclip: “Toen haar e-mail binnenkwam, dacht ik: dit is fake”

De Antwerpse Nadine Veldman (28) beleefde de gekste vrijdag ooit. Ze stond op met het nieuws dat superster Beyoncé in haar nieuwe videoclip een paar oorbellen van haar webshop draagt en sindsdien merkt de hele wereld haar op. Goed nieuws: de oorbellen, die amper 25 euro kosten, zijn nog altijd te koop.

1 reactie

  • Triene Despriet

    1 jaar geleden
    Als je ze mooi vindt, doet de prijs/merk er toch niet toe ?!
  1. Taylor Swift maakt een eerste TikTok-video en haar jurk is meteen uitverkocht (maar wij vonden enkele beschikbare lookalikes)

    Taylor Swift maakt een eerste Tik­Tok-vi­deo en haar jurk is meteen uitver­kocht (maar wij vonden enkele beschikba­re lookalikes)

    Taylor Swift (31) heeft haar debuut gemaakt op de populaire app TikTok. Met veel tamtam, want ze heeft meteen 1,7 miljoen volgers en haar eerste video werd meer dan 10 miljoen keer bekeken. En dat niet alleen. Op de beelden is te zien dat de zangeres een gele jurk draagt van het hippe Amerikaanse label Reformation. Het kledingstuk viel zodanig in de smaak bij fans dat het intussen hopeloos uitverkocht is.