Volledig scherm
© Annelies Timmermans

Belgische handtassenmerken die ook nog eens betaalbaar zijn

Je sleept er heel je hebben en houden in mee, het maakt je outfit af, maar heb je al een handtas van eigen bodem in je collectie zitten? Die zijn minstens even goed of zelfs beter van kwaliteit, het design is uniek, je steunt er de lokale economie mee én dat hoeft niet eens zoveel te kosten.

 1. Comfywear verovert nu ook je ondergoedlade: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  Comfywear verovert nu ook je ondergoed­la­de: zachte truibeha’s zijn de nieuwe jogging

  In het mode-universum heb je twee werelden. Enerzijds is er Planeet Comfy, vol warme, knusse en behaaglijke kleding om je gezellig mee in de zetel te nestelen. Anderzijds heb je Planeet Style, waar trends en innovaties de plak zwaaien. Sinds corona komen die twee steeds vaker op één lijn te staan. Joggingbroeken, leggings en tracksuits zijn nog nooit zo hip geweest. De nieuwste trend in dat rijtje? De gebreide beha. Zo draag je hem ook.
 2. De quarantainekapper: met dit wastrucje lijkt het alsof je altijd recht van het salon komt

  De quarantai­ne­kap­per: met dit wastrucje lijkt het alsof je altijd recht van het salon komt

  Je kent het wel: krullen die nonchalant om je schouders dansen, volume waarvan je niet wist dat je het had en een glans die je nog nooit eerder hebt gezien. Kappers, het zijn de tovenaars van onze tijd. Helaas moesten ook zij de deuren sluiten, en hier zitten we dan met ons quarantainecoupe. Gelukkig is er een manier om dat doodse kapsel weer wat leven in te blazen, en dat doe je gewoon door ... de juiste wastechniek.
 1. Tientonner probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner probeert bestelwa­gen van de weg te rammen

 2. Astronaut toont adembenemend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon
  Play

  Astronaut toont adembene­mend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon