Lady Gaga in New York.
Volledig scherm
Lady Gaga in New York. © Getty Images

Belgisch stylist Tom Eerebout lanceert zonnebrillen met Komono en Lady Gaga draagt ze al

Een wereldster die je ontwerp draagt, het is iets waar elke designer van droomt. Stylist Tom Eerebout hoeft niet meer te dromen: niemand minder dan Lady Gaga droeg in New York zijn zonnebril op haar snoet. Het accessoire maakt deel uit van de capsulecollectie die de Bredenaar binnenkort uitbrengt met het Belgische merk Komono.

 1. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Tom Eerebout, de Belgische stylist van Lady Gaga en nu ook Hooverphonic: “Ik was echt zo bang dat mensen mijn visie niet zouden snappen"
  PREMIUM
  Showbizz

  Tom Eerebout, de Belgische stylist van Lady Gaga en nu ook Hooverpho­nic: “Ik was echt zo bang dat mensen mijn visie niet zouden snappen"

  Al meer dan tien jaar bedenkt Tom Eerebout zo ongeveer alle looks van Lady Gaga. Van hyper elegant tot over the top decadent: de wereldster mag hem alles vragen. Net als Hooverphonic, dat zich door de Belgische topstylist onder handen liet nemen voor het Songfestival. Dat resulteerde in twee stijlvolle kostuums, waanzinnig hoge laarzen en een fabelachtige jurk. "Ik twijfel om er nog meer kristallen op te lijmen. Als er een moment is om te shinen, is het nu wel."