PrimaDonna
Volledig scherm
© PrimaDonna

Belgisch lingeriemerk PrimaDonna verkoopt nu ook beha’s met K-cup

Een beha met een I-, J- of K-cup? Het is al lang geen uitzondering meer. Gemiddeld worden de borsten van vrouwen steeds groter en dus moeten lingeriematen mee-evolueren. Daarom breidt PrimaDonna — bekend als een betrouwbare leverancier voor rondborstige klanten — haar maatbereik uit en verkoopt het Belgische lingerielabel voortaan ook beha’s met een K-cup. 

  1. Onze obsessie met borsten blootgelegd: "Waarom wil ik mijn stijve tepels verbergen bij de koeltoog, maar niet het kippenvel op mijn arm?”
    PREMIUM

    Onze obsessie met borsten blootge­legd: "Waarom wil ik mijn stijve tepels verbergen bij de koeltoog, maar niet het kippenvel op mijn arm?”

    Het is een bron van genot, voeding én onvrede. In A Boob’s Life schetst journaliste Leslie Lehr onze ingewikkelde relatie met borsten. Waarom is iedereen zo in de ban van een stel opgezwollen melkklieren? Journalist Katrin Swartenbroux gaat op onderzoek uit en maakt enkele verrassende ontdekkingen. Wist jij dat de gemiddelde borst 500 gram weegt en dat onze seksuele obsessie met borsten allesbehalve universeel is?