Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Belg shopt meer dan ooit kledij online: dit zijn onze 6 favoriete webshops

We breiden onze garderobe steeds vaker uit via het internet. Dat weten we al een tijdje, en nieuwe cijfers tonen het ook aan. Zowel voor kledij als schoenen en accessoires halen we online vaker onze portemonnee boven.

3 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  3 jaar geleden
  Prijzen van jurken of sneakers vergelijken is snel gebeurd Peter. Een webshop die duurder is dan de winkel in de straat, heeft heel snel afgedaan. En wat ze verliezen aan verzendkosten, winnen ze aan het niet hoeven huren van peperdure winkelruimtes. Een magazijn op een industrieterrein is genoeg.
 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Hmmm... als we nu eens zouden nagaan hoeveel we betaalden aan verzendkosten... Soms gratis maar soms ook niet (verborgen in de verkoopprijs van die jurk of trendy sneakers...)
 • ronny cuypers

  3 jaar geleden
  De titel zou moeten zijn: Belg draagt steeds meer tweedehands kleding. Of wat denk je dat er gebeurt met alles dat teruggestuurd wordt?
 1. Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelingshandtas van prinses Diana

  Voor de ultieme fans van Lady Di: Gucci brengt een nieuwe versie uit van de lievelings­hand­tas van prinses Diana

  Zo'n 24 jaar na de dood van de prinses van Wales krijgt de ‘Diana bag’ een update. Het is niet de eerste keer dat creatief directeur Alessandro Michele van Italiaans modehuis Gucci de lievelingshandtas van een icoon heruitvindt. Eerder was ook al de ‘Jackie bag’ (vernoemd naar Jackie Kennedy) aan de beurt. Maar nu is het dus aan dit internationaal geliefde model met de kenmerkende handvaten gemaakt van bamboe.