Kara Eads / Unsplash
Volledig scherm
© Kara Eads / Unsplash

Belangrijke tips voor het kiezen van de juiste kleuren in je interieur

Ga je verhuizen? Of wil jij je interieur helemaal omgooien? Denk dan voor je aan de slag gaat goed na over de kleuren die je wilt gebruiken. Styliste Denise van den Berg weet welke kleuren goed bij elkaar passen.

0 reacties

  1. Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

    Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

    Gisterenavond pronkten heel wat grote namen met hun outfit op het jaarlijkse Met Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York. Sommigen gingen voor een elegante jurk of een prachtig ensemble. Anderen maakten dan weer een echt statement om ‘U’ tegen te zeggen. Van een subtiele verwijzing naar het Vrijheidsbeeld tot een heuse uithaal naar de bontindustrie. Dit waren de opvallendste outfits met een duidelijke boodschap.
  2. Coupe Rachel, iemand? Jennifer Aniston lanceert een nieuw merk met - hoe kan het ook anders - haarproducten

    Coupe Rachel, iemand? Jennifer Aniston lanceert een nieuw merk met - hoe kan het ook anders - haarproduc­ten

    Na dagen van speculatie - de ‘Friends’-actrice postte zes dagen geleden een Instagrambericht met het onderschrift ‘er zit iets aan te komen...’ - weten we eindelijk welke industrie Jennifer Aniston zal proberen te veroveren. Velen dachten dat ze zich bij de ellenlange lijst van celebrities die make-up en skincare verkopen zou voegen, maar niets blijkt minder waar. De 52-jarige richt haar pijlen op de markt van haarverzorgingsproducten, en dat is slim gezien.