Frida Kahlo.
Volledig scherm
Frida Kahlo. © Bruno Press

Bekend om haar wenkbrauwen, kunst en feminisme: waarom blijft Frida Kahlo zo populair?

Hoewel ze al meer dan 60 jaar geleden overleed, blijft Frida Kahlo een icoon van lef, vrouwelijkheid en creativiteit. Haar ideeën zijn ook bij jongere generaties springlevend. Maar waarom? Auteur Arianna Davis verklaart: “Zelfs in haar kwetsbare momenten was Frida haar meest authentieke zelf, en ze verontschuldigde zich daar niet voor.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.