Van Audrey Hepburn tot nu: de 'opera gloves' zijn helemaal terug.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Audrey Hepburn tot nu: de 'opera gloves' zijn helemaal terug. © rv / @tendancehunter op Instagram

Audrey Hepburn achterna? Lange handschoenen of ‘opera gloves’ zijn helemaal terug (en kunnen bij álles)

Doe als Sinterklaas en pep je feestoutfit op met lange handschoenen, want daarmee mag je gezien worden deze winter. Zowel buitenshuis als binnen. Jawel, de chique ‘opera gloves’ zijn helemaal terug uit de fifties en de perfecte manier om toch lekker uit te pakken tijdens de veel te bescheiden feesten dit jaar. Hoe draag je ze best als het aan de ­ontwerpers ligt? “Ze kunnen overal bij, ook bloezen, jasjes en truien.”

0 reacties

 1. 10 tips voor een spectaculaire kersttafel van internationale professionals: ga voor verschillende hoogtes en vermijd grote boeketten
  PREMIUM

  10 tips voor een spectacu­lai­re kersttafel van internatio­na­le professio­nals: ga voor verschil­len­de hoogtes en vermijd grote boeketten

  Het nieuwe boek ‘Table Stories’ is een bron van inspiratie voor het creëeren van de allermooiste feesttafels. Want het is niet omdat we kerst dit jaar in intieme kring doorbrengen, dat de tafel niet feestelijk mag zijn, integendeel. “Als je in kerstthema decoreert en kerstballen op tafel legt, ga er dan ook echt over,” zegt auteur An Bogaerts. Zij deelt 10 tips van de internationale stylisten uit haar boek, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het dresseren van tafels.
 2. VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)
  Play

  VIDEO. Zo krijg je eindelijk de smokey eye onder de knie (met 4 producten die je al in huis hebt)

  In onze nieuwe rubriek Zoombeauty leert beautyredactrice Sophie je verschillende make-uplooks aan via Zoom. Looks die iedereen kan, met producten die iedereen in huis heeft. Elke sessie videocallt ze met een lezeres die op zoek is naar een gemakkelijke beautylook. Met de feestdagen in het vooruitzicht creëert ze in deze aflevering een relaxed smokey eye voor haar zus Astrid. “Deze nonchalante smokey eye is ideaal, omdat je er niets speciaals voor nodig hebt (een oogpotlood heeft quasi iedereen in huis liggen), omdat je er niet veel voor moet kunnen en omdat het heel snel gepiept is. Bovendien kan je het zo intens maken als je zelf wil, door meer kleur toe te voegen.”
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"