Volledig scherm
© Karlijne Geudens

Ann-Sophie renoveerde een afgelegen hoeve: “Het duurde drie jaar voor alles eindelijk klaar was”

Ann-Sophie was amper 16 toen ze haar eerste antiek kocht. In de decennia die erop volgden, verzamelde ze een onwaarschijnlijke collectie spullen met een verhaal. De mooiste en emotioneel meest waardevolle kregen een plekje in de oude hoeve die ze gedurende drie jaar volledig vernieuwde. “Een leuk interieur is een kwestie van durven.”

10 reacties

 • Ronny Cuypers

  2 weken geleden
  Drie jaar? Dat valt nog mee. Wij zijn begonnen in 2016 en het huis is inmiddels min of meer klaar. Maar de schuur wacht nog. We houden het wel betaalbaar natuurlijk en doen het merendeel zelf.
 • emiel wouters

  2 weken geleden
  Dromen worden ECHT waar, je moet ze enkel durven dromen. Proficiat.
 • steven Barry

  2 weken geleden
  Prachtige!
 • Carl Vangenechten

  2 weken geleden
  Daar kunnen wij alleen maar van dromen. Fantastisch !!!
 • Xavier Derck

  2 weken geleden
  Kzeg het zelden, maar dit is klasse en zr smaakvol. GEEN ikea brol samengeraapt maar kwaliteit
 1. 4 gemakkelijke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  4 gemakkelij­ke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  Nu de feestdagen voorbij zijn en onze wintertenues er allesbehalve uitnodigend uitzien, kan het verleidelijk zijn om ons te laten gaan tijdens de solden. Een winkelmandje is snel gevuld, maar het kost je een hele duit en het is niet goed voor het milieu. Daarnaast heb je vaak veel meer in je kast dan je denkt. Deze tips bewijzen dat je met kleine details je garderobe volledig nieuw leven in kan blazen. En omdat we je retail therapy niet willen ontnemen, tonen we ook waar je deze accessoires mét korting kan scoren.
 2. De bodywarmer is terug en 4 andere ‘lelijke’ modetrends die de straten zullen domineren in 2021

  De bodywarmer is terug en 4 andere ‘lelijke’ modetrends die de straten zullen domineren in 2021

  Al moeten we de term ‘lelijk’ even nuanceren. Ugly fashion is een term die gebruikt wordt door de mode-industrie om kledingstukken, schoenen en accessoires te categoriseren die anders of minder flatterend zijn. Veel van die ‘lelijke’ items blijven uiteindelijk jarenlang in onze kasten hangen of worden zelfs vaste waardes in de mode. Denk maar aan Uggs bijvoorbeeld, die dit jaar een comeback maakten. Deze vijf trends zien we het komend jaar overal. En misschien nog lang daarna?
 3. Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedische laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedi­sche laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  De combats van Dr. Martens spreken al jarenlang verschillende fans aan. Van skinheads, tot punks, rockgroepen en modellen. En hou je vast: binnenkort misschien ook wel aandeelhouders en beleggers. Het Britse schoenenlabel trekt namelijk naar de beurs in Londen. Onze modejournalist David Devriendt ontleedt de geschiedenis van de stoere boots en gaat op zoek naar een verklaring van het terugkerende succes. “De punkspirit komt terug en dat ligt perfect in lijn met het rebelse DNA van Dr. Martens.”
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur