REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Alles wat we nu al weten over dé trouwjurk van Meghan Markle

Aankomende zaterdag geeft Meghan Markle haar ja-woord aan prins Henry van Wales en treedt ze officieel toe tot de Britse Koninklijke familie. De vraag die fans en de media al maanden bezighoudt, is in welke jurk ze de St. George Chapel in Windsor Castle gaat binnenstappen. De speculaties hebben momenteel zowat hun hoogtepunt bereikt, wij sommen even op wat we al weten. 

1 reactie

 • Martha Van Hoecke

  3 jaar geleden
  dat die zever maar vlug achter de rug is dat we weer gewoon nieuws krijgen .ik kijk gewoon even 5 min om te zien hoe ze gekleed zijn en dan gaat ie uit heb wat anders te doen die dag ..
 1. Twitter lacht met het nieuwe kapsel van Alex Callier. “Maar het is trendy en makkelijk te onderhouden”, zeggen kappers

  Twitter lacht met het nieuwe kapsel van Alex Callier. “Maar het is trendy en makkelijk te onderhou­den”, zeggen kappers

  Hoe Hooverphonic zal presteren op het Eurovisiesongfestival blijft nog even afwachten. Maar een ding is zeker: indruk maken doet Alex Callier, de frontman van de band, nu al. En dan vooral met zijn nieuw kort kapsel. Het internet denkt er het zijne van, maar volgens kappers Maxim en Jochen is deze coupe net heel populair. “Klanten vragen er constant naar in mijn kapsalon.”
 2. Moschino brengt speelse capsulecollectie uit ter ere van de personages van Sesame Street

  Moschino brengt speelse capsulecol­lec­tie uit ter ere van de personages van Sesame Street

  Het Italiaanse modehuis Moschino neemt zichzelf niet graag té serieus. Hun nieuwe collectie, volledig in het thema van kinderprogramma Sesame Street, is daar het bewijs van. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jeremy Scott (45), de creative director van het modemerk, zich laat inspireren door het verleden. Eerder bedrukte hij al kledij met figuren van Spongebob Squarepants en My Little Pony.