Volledig scherm
© Thinkstock

6 decoratiefouten die in ieder huis aanwezig zijn (en hoe je ze voorkomt)

Hoewel we allemaal massaal gaan shoppen bij Ikea, is geen één huis hetzelfde. Dat valt logisch te verklaren: de decoratie die we kiezen is immers een reflectie van onze persoonlijkheid. Niemand die jou vertelt hoe of wat. Of toch? Deze 6 veelvoorkomende decoratiefouten zijn aanwezig in bijna ieder huis, en komen de uitstraling van je stekje helaas niet ten goede. Houd er in de toekomst rekening mee, dan komt je eigenzinnige decoratie nog meer tot zijn recht!

12 reacties

 • Nadine Van Gompel

  3 jaar geleden
  als ik die opmerkingen lees dien ik jullie te melden dat geen van deze decoratiefouten in mijn woning aanwezig zijn. Gelukkig heeft ieder zijn eigen stijl waar ze zich in kunnen thuis vinden
 • Jacques De Meulemeester

  3 jaar geleden
  Dat zijn toch geen fouten. Iedereen richt zijn interieur in naar eigen smaak. Er kunnen daar nu toch geen regels voor bestaan? Ik heb nog nooit geen meubels gezien die bij elkaar staan, los van de muur, uitgenomen de tafel en stoelen dan. Wat is me dat?
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Wat een zever ! Als je het zèlf mooi vindt is het toch geen fout ? Wat anderen ervan vinden zal mij een zorg zijn
 • Kathleen Preso

  3 jaar geleden
  Ik word dagelijks geconfronteerd met interieurstyling, en regel 1: het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, je smaak en je herinneringen. Deze tips kunnen je helpen om het geheel eventueel op te fleuren, gezelliger te maken, te vervolledigen, kies maar. Geen must. Zonde dat mensen negatief moeten reageren. Als je geen tips of tricks wil, lees dan gewoon een ander artikel?
 • MYRTHE PASS

  3 jaar geleden
  In een klein huisje is het niet haalbaar om een salon in het midden te plaatsen, want dan kan je er niet naast passeren. In zo'n huisje zijn meubels tegen de muur goed. Het gapende gat geeft dan geen beklemmend gevoel. Ik heb ook de voorkeur voor éénzelfde soort meubels, anders zit je in een kringloopwinkel.
 1. De bodywarmer is terug en 4 andere ‘lelijke’ modetrends die de straten zullen domineren in 2021

  De bodywarmer is terug en 4 andere ‘lelijke’ modetrends die de straten zullen domineren in 2021

  Al moeten we de term ‘lelijk’ even nuanceren. Ugly fashion is een term die gebruikt wordt door de mode-industrie om kledingstukken, schoenen en accessoires te categoriseren die anders of minder flatterend zijn. Veel van die ‘lelijke’ items blijven uiteindelijk jarenlang in onze kasten hangen of worden zelfs vaste waardes in de mode. Denk maar aan Uggs bijvoorbeeld, die dit jaar een comeback maakten. Deze vijf trends zien we het komend jaar overal. En misschien nog lang daarna?
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech