De herziene Bee Bottle van Guerlain.
Volledig scherm
De herziene Bee Bottle van Guerlain. © Guerlain

50 uur werk en een prijskaartje van 10.000 euro: dit is het nieuwste parfum van Guerlain

Frans luxemerk Guerlain staat al jaar en dag bekend om haar iconische ‘Bee Bottle’: een spectaculaire parfumfles bezet met allerlei peperdure accessoires, zoals goud. Nu slaat Guerlain de handen in elkaar met de jonge Turkse ontwerper Begüm Khan. Khan vond de Bee Bottle, die al sinds de negentiende eeuw bestaat, opnieuw uit en gaf er zijn eigen interpretatie aan. 

 1. Interieurarchitect beoordeelt betaalbare wandmeubels à la Poul Cadovius. “Voor nog geen 300 euro kan je niet sukkelen”
  PREMIUM

  Interieur­ar­chi­tect beoordeelt betaalbare wandmeu­bels à la Poul Cadovius. “Voor nog geen 300 euro kan je niet sukkelen”

  Ze zijn een blikvanger in je interieur. De ideale uitstalplek voor je collectie planten. Of het geknipte bureau om aan te telewerken. Met de wandmeubels van Poul Cadovius kan je werkelijk alle kanten uit. “Een prima passe-partout”, zegt ook interieurarchitect Bart Appeltans. Hij ontleedt waarom ze zo iconisch én zo prijzig zijn. Wij zochten enkele betaalbare alternatieven, gaande van 257,40 euro tot 1.099 euro. Maar zijn de budgetopties even goed?
 1. Deze tweedehands jurken zou de NINA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

  Deze tweede­hands jurken zou de NI­NA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

  Tweedehands trouwjurken zijn in opmars. Her en der verschijnen nieuwe initiatieven die pre-loved kleedjes verkopen en zelfs op Vinted vind je sinds kort een hele selectie. Maar hoe kies je op eigen houtje de juiste outfit? Een deel van onze NINA-redactie stapte al in het huwelijksbootje en weet waarop te letten. Valérie heeft geleerd dat tule een no-go is op de dansvloer, Nathalie tipt een top- en rokcombinatie voor wie geen fan is van de klassieke bruidsjurk. Dit zijn alle favorieten, de ene al wat budgetvriendelijker dan de andere.