Morobé / Getty Images
Volledig scherm
© Morobé / Getty Images

5 tips van schoenenontwerpster Virginie Morobé tegen pijnlijke voeten op je trouwdag: “Steek er een vochtig doekje in”

De Belgische schoenenontwerpster Virginie Morobé heeft voor het eerst een bruidscollectie op de markt gebracht. Dat komt goed uit, want nu er versoepelingen zijn aangekondigd voor de zomer kijken koppels ook hoopvol uit naar hun trouwfeest. Het ligt voor de hand dat bruiden pijnlijke voeten en blaren kunnen missen op hun Belangrijke Dag, dus geeft Virginie tips om trouwschoenen in te lopen. 

  1. Angèle volgt allergrootste sterren op als ‘Chanel chouchou’ en is gezicht van nieuwe zomercollectie

    Angèle volgt allergroot­ste sterren op als ‘Chanel chouchou’ en is gezicht van nieuwe zomercol­lec­tie

    Op internationaal niveau zijn de ogen al een tijdje op Angèle (25) gericht: momenteel is ze ongetwijfeld de bekendste artiest van ons land. Vooral sinds haar hit met Dua Lipa bereikte de Belgische de sterrenstatus. Ze mag zichzelf al enkele seizoenen ambassadrice van luxehuis Chanel noemen, maar schittert deze zomer ook nog eens als gezicht van de ‘Chanel Coco Beach’ collectie, een lijn die helemaal in het teken staat van het strand en alles wat daarbij hoort. En dat is best wel een prestatie voor de bescheiden Linkebeekse van amper 25 jaar oud.
  2. “Het aanbod was vaak te sexy of te Snoopy.” Mama Vicky en haar tienerdochters ontwerpen én verkopen lingerie voor jonge meisjes

    “Het aanbod was vaak te sexy of te Snoopy.” Mama Vicky en haar tienerdoch­ters ontwerpen én verkopen lingerie voor jonge meisjes

    Toen Vicky (45) op zoek ging naar een beha voor haar dochters, volgde een vruchteloze zoektocht. “Het zijn geen kleuters en ook geen volwassen vrouwen, maar voor de leeftijd ertussen bestaat er niks.” Dus besloot ze zelf aan de slag te gaan met naald en draad. Drieënnegentig prototypes later startte ze een lingeriemerk voor tienermeisjes: Strawberry Secrets. En sinds kort verkopen ze ook zwemkledij én pyjama’s.