Volledig scherm
© Pinterest

5 praktische tips om je interieur Pinterest-waardig te maken

Wie al eens pint op Pinterest wéét wat we bedoelen met een Pinterest-waardig interieur. Met de regelmaat van de klok zie je indrukwekkende paleizen voorbijkomen met de meest prachtige interieurs. Wij geven je vijf praktische tips om alleszins te doen alsof je ook in zo'n fotogeniek stulpje woont.

 1. Brains over beauty? Waarom de nieuwste modellen slim zijn én flaporen of sproetjes hebben

  Brains over beauty? Waarom de nieuwste modellen slim zijn én flaporen of sproetjes hebben

  Ella Emhoff, de 21-jarige plusdochter van Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, wordt model. Ook dichteres Amanda Gorman (22) is klaar om de catwalks te veroveren. Geen klassieke schoonheden, wel de ideale mix van beauty en brains. Moet een model meer zijn dan een knap gezicht? “In België is er meer vraag naar meisjes met een hoekje af”, zegt Véronique Vermeire, scout bij Dominique Models.
 2. Beautygadgets voor huid en haar worden almaar hoogtechnologischer. Redactrice Sophie test of dat loont: “Wonderen moet je niet verwachten”

  Beautygad­gets voor huid en haar worden almaar hoogtechno­lo­gi­scher. Redactrice Sophie test of dat loont: “Wonderen moet je niet verwachten”

  Vorige maand vond het jaarlijkse Consumer Electronics Show plaats, de Oscars van technologie. Opvallendste aanwezige? De cosmeticasector. Beautygadgets zitten meer dan ooit in de hoogtechnologische lift. “Ze beantwoorden aan de vraag naar snel resultaat,” vertelt Ana Guerra van beautytechbedrijf Foreo. Mooie praatjes of echt de moeite? Beautyredactrice Sophie test 3 technologische snufjes voor huid en haar.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis