Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

5 geboden van klein wonen

We wonen met z’n allen steeds kleiner en kleiner. Maar dat wil niet zeggen dat je daarom op gezelligheid moet inboeten. Interieurexpert Megan Hopp deelt haar ultieme tips om je huis klein én fijn te decoreren. 

0 reacties

  1. 4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraaien”

    4 manieren waarop de wetenschap ons aan een gezondere haardos kan helpen. “Sommige producten kunnen de tijd terugdraai­en”

    Onze badkamer staat er vol van: potjes gevuld met magie die elk deel van ons lichaam verzorgen. Achter die potjes zit tegenwoordig een leger aan onderzoekers, ingenieurs en scheikundigen. Met keiharde wetenschap pakken ze ook onze lokken aan: sterker, gezonder en glanzender haar, dankzij nieuwe ingrediënten of technologische snufjes. Die je misschien nu al in je badkamer hebt staan. Ben jij al aan de proteïnes of de peptiden? “Op elke centimeter van je hoofdhuid zitten er een miljoen onzichtbare beestjes. Het enige wat wij moeten doen, is ze gelukkig houden.”
  2. James Cooke wil vooroordelen doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

    James Cooke wil vooroorde­len doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

    James Cooke gaat in zee met kledingketen ZEB. Naar aanleiding daarvan lanceerde hij de online miniserie #zebforeveryone op YouTube, waarin zes sterke mensen aangrijpende verhalen vertellen. Die verhalen zouden volgens Cooke moeten helpen om vooroordelen te doorbreken en blikken te verruimen. Hij stortte zich op de campagne omdat hij iedereen wil aanmoedigen om in zichzelf te blijven geloven. “Ik wil graag weten wie de mensen achter de kleren zijn.”