De populairste laarsjes van het moment zijn van Chanel en hebben een erg lage comfortabele hak.
Volledig scherm
De populairste laarsjes van het moment zijn van Chanel en hebben een erg lage comfortabele hak. © BrunoPress

5 comfortabele modetrends waar je dankbaar voor mag zijn in 2017

Dat comfortabel het nieuwe zwart is, zul je ons niet snel horen zeggen. Nog steeds hullen fashionista’s zich namelijk maar wat graag in ultrastrakke broeken en hoge hakken, al hoéf je wel niet meer af te zien om mee te zijn met de laatste mode. Er zijn trends genoeg die een pak comfortabeler zijn. We lijsten de 5 leukste op.

1 reactie

 • Danielle Duym

  4 jaar geleden
  Is er nu echt iemand die dit mooi vindt?
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Een crème voor droge of vette huid? Dat is passé. Beautyroutines op maat zitten in de lift. “Niemand heeft dag in dag uit dezelfde producten nodig”

  Een crème voor droge of vette huid? Dat is passé. Beautyrou­ti­nes op maat zitten in de lift. “Niemand heeft dag in dag uit dezelfde producten nodig”

  Vergeet alles wat je dacht te weten over skincare. Niet je huidtype bepaalt wat je op je snoet smeert, wél wat je zelf graag in de spiegel wil zien. De routine op maat – waarbij je zelf mixt en matcht – wint aan populariteit. Maar hoe begin je eraan? Beautyredactrice Sophie legt het concept uit, maakt ons wegwijs in enkele van de populairste actieve ingrediënten en legt uit waarvoor je ze best gebruikt, van roodheid aanpakken tot huidveroudering tegengaan.
 3. Make-upartiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautygeheimen: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Ma­ke-upar­tiest Nanja Massy (33) verklapt haar 3 grootste beautyge­hei­men: “Je hebt maar een paar items nodig om je huid goed te verzorgen”

  Make-upartiest, haarstylist en influencer Nanja Massy (33) is al lang geen onbekende meer. Ze houdt haar 37.000 volgers op Instagram zoet met all things beauty, maar deinst er ook niet voor terug om een tipje van de sluier op te lichten van haar dagelijkse leven als kersverse mama. Aan ons verklapt ze haar drie meest verrassende inzichten over huidverzorging. “Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter, daarmee accentueer je de mooiste deeltjes van je gelaat.”
 1. Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleukste verenjurken op een rij

  Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleuk­ste verenjur­ken op een rij

  Je hoeft maar één blik te werpen op een ‘feather dress’ en je waant je in de glamoureuze roaring twenties. Zo’n honderd jaar later is het statementstuk helemaal terug van weggeweest: celebs zoals Lady Gaga, Zendaya en de Jenner-zusjes werden er al mee gespot. Wij roepen ’m uit tot de ideale jurk voor de feestdagen en tonen je enkele leuke modellen zodat jij met alle pluimen kan gaan lopen.
 2. Waarom parfum het beste cadeau blijft, en tips van de parfumeur om de perfecte geur te kiezen

  Waarom parfum het beste cadeau blijft, en tips van de parfumeur om de perfecte geur te kiezen

  Origineel is parfum allerminst. En toch... zo’n klein flesje kan net een heel bijzonder geschenk zijn. Parfumeur Kristof legt uit waarom parfum zo emotioneel beladen is. En hoe je tussen alle eau de parfums, eau de colognes, eau de toilettes en noem maar op dan ook het perfecte geurtje vindt om cadeau te doen, licht beautyredactrice Sophie toe. “Door een geur te geven die bij de ontvanger past, zeg je: ‘Ik kén jou’.”