De populairste laarsjes van het moment zijn van Chanel en hebben een erg lage comfortabele hak.
Volledig scherm
De populairste laarsjes van het moment zijn van Chanel en hebben een erg lage comfortabele hak. © BrunoPress

5 comfortabele modetrends waar je dankbaar voor mag zijn in 2017

Dat comfortabel het nieuwe zwart is, zul je ons niet snel horen zeggen. Nog steeds hullen fashionista’s zich namelijk maar wat graag in ultrastrakke broeken en hoge hakken, al hoéf je wel niet meer af te zien om mee te zijn met de laatste mode. Er zijn trends genoeg die een pak comfortabeler zijn. We lijsten de 5 leukste op.

1 reactie

 • Danielle Duym

  4 jaar geleden
  Is er nu echt iemand die dit mooi vindt?
 1. #DoNotTouchMyClothes: Afghaanse vrouwen protesteren tegen de kledingregels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  #DoNotTou­chMy­Clo­t­hes: Afghaanse vrouwen proteste­ren tegen de kledingre­gels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  De voorbije dagen en weken verschenen er honderden foto’s van Afghaanse vrouwen op sociale media. Ze gebruikten massaal de hashtags #DoNotTouchMyClothes of #AfghanistanCulture. Op die manier willen ze tonen dat ze het niet eens zijn met de strenge kledingvoorschriften van de taliban. Ook de Belgische Lema Afzal (25) doet mee. “De boerka heeft overschaduwd hoe Afghaanse vrouwen wereldwijd gezien worden. Onze cultuur is zo veel rijker en kleurrijker.”
 1. Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspelden die eighties-krullen waar iedereen weer gek op is

  Oma’s favoriete haartool is terug. Zo geef je jezelf met krulspel­den die eigh­ties-krul­len waar iedereen weer gek op is

  Een ‘Farrah Fawcett-coupe’, alsjeblieft. Of doe mij maar ‘Cindy Crawford-haar’. Het zijn twee zinnen die weer frequent weerklinken in Belgische kapsalons, nu eightiescoupes opnieuw in de mode zijn. Thuis dezelfde iconische, volumineuze krullen creëren? Dat is niet eens zo moeilijk. Met oldskool krulspelden! Kapper Jochen Vanhoudt legt haarfijn uit hoe je oma’s favoriete haartool gebruikt.