Nora Gharib
Volledig scherm
Nora Gharib © Klaartje Lambrechts

4 x Belgisch modetalent: “De modewereld is bikkelhard”

Ze breken potten in de modewereld. Elk op hun eigen mooie manier. Als bekend tv-gezicht met een oog voor diversiteit, ontwerpster van slow fashion, topfotograaf voor Vogue of styliste van de hiphopsterren. Passie is wat hen drijft, maar het is niet alleen glitter en glam. Een burn-out ligt altijd op de loer. 

 1. Kate Moss siert 27 jaar na haar debuut opnieuw de cover van de Britse Vogue

  Kate Moss siert 27 jaar na haar debuut opnieuw de cover van de Britse Vogue

  Van de Russische tot de Koreaanse en de Braziliaanse Vogue: het 46-jarige Britse topmodel figureerde in totaal op meer dan 100 internationale Voguecovers. Kate Moss brak door in de jaren negentig met haar atypische uiterlijk en groeide uit tot een icoon. Ze stond al meer dan veertig keer op de voorpagina van de Vogue van haar thuisland, en doet dat nu opnieuw. In een bijbehorende video is het topmodel erg open over haar carrière in de modewereld. “We deden veel shows en dronken champagne aan de lopende band.”
 2. De bron van eeuwige jeugd? Pharrell Williams, de man die niet lijkt te verouderen, lanceert eigen huidverzorgingslijn

  De bron van eeuwige jeugd? Pharrell Williams, de man die niet lijkt te verouderen, lanceert eigen huidverzor­gings­lijn

  De N.E.R.D.-zanger die erom bekend staat niet te verouderen verklapt eindelijk het geheim achter zijn stralende huid. De lijn, die Humanrace Skincare werd gedoopt, is genderneutraal en bedoeld voor alle huidtypes. Op 25 november komen de eerste drie producten uit. Wij vroegen de mening van dermatoloog Katrien vanden Broecke. “Genderneutraal? Mannen en vrouwen hebben andere noden.”
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto