Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

12 mooie mondmaskers van Belgische makelij

Nu mondmaskers het nieuwe normaal zijn, kunnen we er maar beter het beste van maken. Hoe? Door lokaal te kopen, natuurlijk, en te kiezen voor een modieus exemplaar. 

10 reacties

 • emiel wouters

  2 jaar geleden
  ik heb een doorschijnend mondmasker, dan ziet iedereen nog mijn lieve lach. Ook mijn brilglazen dampen niet aan, het past zo goed als gegoten dat ik niet voel dat ik het aanheb, of weeral vergeten. Maar dat kan ook geen kwaad niemand ziet ooit het verschil, mijn lieve lach zien ze altijd.
 • Claudia Rosseel

  2 jaar geleden
  Mooi... wat ik me bij mondmaskers afvraag: bestaan daar normen voor? Voldoen de gebruikte materialen daaraan? En hoe zit het met de pasvorm? Ze overspoelen momenteel de markt zonder enige garantie op kwaliteit.
 • Godot Lilly

  2 jaar geleden
  Geen enkel van die maskers heeft enig nut. Minimum ffp2 maskers zijn nuttig. Hoe is dat nu toch mogelijk dat dergelijke nonsens wordt verkocht ? Je kan evengoed een stuk wc papier op je gezicht plakken.
 • SABINE TAVERNIER

  2 jaar geleden
  Een mondmasker moet niet mooi zijn, het moet efficiënt zijn!!
 • Katrien Van Havermaet

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat deze maskers op een deftige manier kunnen gewassen worden. Ik kan mij niet inbeelden dat dit dan nog effect heeft op de gezondheid van de mens.
 1. Van Lady Di tot Taylor Swift: dit zijn de 8 beste ‘revenge looks’ allertijden

  Van Lady Di tot Taylor Swift: dit zijn de 8 beste ‘revenge looks’ allertij­den

  Popster Taylor Swift lanceerde recent haar nieuwe album en was naar aanleiding daarvan te gast in een talkshow. Ze droeg een zwarte outfit die nogal lijkt op de iconische jurk die prinses Diana droeg na haar breuk met prins Charles. Daar en toen, in 1994, zag de term ‘revenge dress’ het licht: een adembenemende outfit om je ex te laten zien wat hij of zij mist. Of de jurk van Swift ook een revenge dress is laten we nog in het midden, maar wij zetten alvast de 8 beste revenge looks sinds Lady Di voor je op een rijtje.