Muscat coacht STVV. Maar voor hoelang nog? In Moeskroen wordt het voor hem zo goed als zeker opnieuw de match van de laatste kans.
Volledig scherm
Muscat coacht STVV. Maar voor hoelang nog? In Moeskroen wordt het voor hem zo goed als zeker opnieuw de match van de laatste kans. © BELGA

Wedstrijd van de laatste kans voor STVV-coach Muscat

We mogen ervan uitgaan dat Moeskroen-STVV van dinsdag een cruciale match wordt voor de Kanaries. Verliezen zal in min of meerdere mate neerkomen op een paleisrevolutie, zeker als we ons de uitspraak van voorzitter David Meekers herinneren. Die zei voor OHL dat elk punt minder dan een zeven op negen een punt te weinig zou zijn. Het kan nog maximaal een vier op negen worden.

 1. Kevin Muscat nu ook officieel voorgesteld als opvolger van Milos Kostic bij STVV
  Play
  STVV

  Kevin Muscat nu ook officieel voorge­steld als opvolger van Milos Kostic bij STVV

  STVV heeft via een online persconferentie zijn nieuwe coach Kevin Muscat (48) voorgesteld. Nieuws viel er niet te rapen. Muscat bleef op de vlakte zowel wat de aanstelling van een nieuwe T1 als wat inkomende transfers betreft. “De naam van de nieuwe T2 is iets voor de komende dagen. Nieuwe spelers zullen ten gepaste tijden volgen. Ik maak me sterk dat we op tijd klaar zullen zijn. Sportief manager André Pinto heeft al een hele weg afgelegd. En laat me duidelijk zijn... ik heb wel degelijk inspraak.”
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari