Kevin Muscat
Volledig scherm
Kevin Muscat © BELGA

STVV zet Kevin Muscat aan de deur, Hollerbach genoemd als opvolger

STVVKevin Muscat (47) is niet langer coach van STVV. De nederlaag op het veld van Moeskroen eerder vandaag was de druppel voor het bestuur van de Limburgse club. Naar alle waarschijnlijkheid wordt Bernd Hollerbach de nieuwe trainer van STVV.

1 reactie

 • Luc Eraly

  5 maanden geleden
  Zinedine Zidane komt vrij en de Japanners kunnen meteen een andere grote vis binnenhalen, Eden Hazard, die omwille van Zidane voor Real Madrid koos, en hem nu ook naar Stayen kan volgen
 1. STVV betaalde nog ruim 4 miljoen euro schulden af aan Duchâtelet
  STVV

  STVV betaalde nog ruim 4 miljoen euro schulden af aan Duchâtelet

  Afgelopen week meldden we reeds dat STVV ruim 5,3 miljoen winst maakte maar dat daar door een schuldherschikking maar 1,2 miljoen van overbleef. Intussen is duidelijk geworden dat die schuld er eentje was tegenover de nv Stayen, in handen van Marieke Höfte, de partner van Roland Duchâtelet. Toen die naar Standard trok, ontlastte hij STVV nog van 6 miljoen schuld. Voorwaardelijk, zo blijkt nu. Door TV-gelden en de verkoop van bepaalde spelers werd het geld toch weer opeisbaar. De Japanse bazen werden daar nu mee geconfronteerd en losten dus 4,1 miljoen euro af. Voorzitter David Meekers onthoudt zich van commentaar. “Morgen organiseert STVV een persconferentie”, gaf hij ons nog mee.
 1. Crisisberaad bij STVV: coach Muscat op de wip
  STVV

  Crisisbe­raad bij STVV: coach Muscat op de wip

  De clubleiding van STVV zat vanmiddag samen om de precaire situatie te bespreken. Of die de kop van Muscat zal kosten, is voorlopig koffiedik kijken. Volgens onze bron zal de eventuele communicatie daaromtrent niet voor maandag gebeuren. Intussen breiden de supporters een vervolg aan hun spandoekactie van zaterdagavond. Op sociale media vragen ze een onderhoud met de echte sportief verantwoordelijken van de club. Hieronder de integrale versie.
 2. STVV. Japans bestuur heeft torenhoge ambities... maar nieuwe coach Muscat kreeg nauwelijks versterkingen
  PREMIUM
  STVV

  STVV. Japans bestuur heeft torenhoge ambities... maar nieuwe coach Muscat kreeg nauwelijks versterkin­gen

  Bij STVV willen ze zo snel mogelijk de kloof dichten met de top vijf, zeggen ze. Dit seizoen werd door de Japanse leiding bij de overname in 2017 zelfs bestempeld als het seizoen waarin ze de top zes zouden viseren. Grote en mooie woorden. “Maar op dit moment niet realistisch”, zegt onze watcher Filip Kevers. “De nieuwe trainer, Kevin Muscat, mag dan wel een degelijke kern hebben, om deze hoge verwachtingen in te lossen heeft hij onvoldoende kwaliteit voor handen.”
 3. Football Talk. Rode Duivels oefenen tegen Zwitserland in november - Herstart MLS uitgesteld wegens coronagevallen
  Belgisch voetbal

  Rode Duivels oefenen tegen Zwitser­land in november

  Uitstel is geen afstel. Normaal zouden de Rode Duivels in maart tijdens een trainingsstage in Qatar oefenen tegen onder meer Zwitserland. De stage kon door de coronapandemie niet doorgaan, maar later dit jaar zullen de mannen van Roberto Martínez toch nog oefenen tegen de Zwitsers. De wedstrijd zal op eigen terrein plaatsvinden op 11 november, het aftrapuur werd nog niet bekendgemaakt. Hoeveel fans er in het stadion zullen mogen, is nog afwachten. Ook tijdens de interlandbreak in oktober zal normaal nog een oefenmatch gespeeld worden.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april